Sport

BOMBå pe piața transferurilor! Un jucător de la FCSB ajunge în Premier League

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
BOMBå pe piața transferurilor Un jucător de la FCSB ajunge în Premier League

FCSB transferă în fiecare pauză competițională pe bandă rulantă, atât din campionatul intern, cât și din străinătate, iar antrenorii care au trecut pe la vicecampioana României s-au bucurat întotdeauna de cei mai buni jucători transferați de Gigi Becali. Așa s-a întâmplat și cu Artur Jorge. Venit în vara lui 2017, sub formă de împrumut, fundașul central portughez l-a dezamăgit rapid pe Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a plătit un milion de euro pentru împrumutul lui Artur Jorge de la Sporting Braga, astfel că așteptările erau mari.

Fundaș tănâr, în vârstă de doar 23 de ani în perioada respectivă, Artur Jorge a debutat pentru FCSB în meciul din campionat cu Daco-Getica, fosta Juventus București. Lusitanul și-a marcat în propria poartă încă din primul minut, iar greșeala i-a fost fatală. Gigi Becali a răbufnit după meci și i-a interzis lui Nicolae Dică să-l mai foloseaască pe Artur Jorge la FCSB.

Ulterior, din criză de efectiv, antrenorul de atunci al roș-albaștrilor l-a mai utilizat pe fundașul central în trei partide din Cupa României. Până la urmă, fotbalistul portughez și-a încheiat sezonul la FCSB cu cele patru meciuri jucate, în toate competițiile, și s-a întors la Sporting Braga.

Artur Jorge este acum om de bază în echipa lui

Ajuns între timp la Vitoria Setubal, Artur Jorge demonstrează că oficialii roș-albaștrilor s-au grăbit când au luat decizia de a renunța la serviciile sale. Fundașul central traversează o perioadă excelentă, este om de bază în lotul echipei, iar acum, conform jurnaliștilor de la A Bola, Southampton a pregătit o ofertă pentru a-l aduce direct în Premier League.

1,5 milioane de euro este suma pe care „sfinții” sunt dispuși să o ofere, iar Vitoria Setubal a confirmat că este de acord cu oferta englezilor. Astfel, în perioada de transferuri care se va deschide în iarnă, Artur Jorge ar putea semna cu Southampton, penultima clasată din Premier League.

900 de mii de euro este cota lui Artur Jorge, conform site-ului de specialitate transfermarkt.co

Adauga un comentariu