Actualitate

Bomba zilei! Marcel Vela acuză un ofiţer MAI de legături cu interlopii

Publicat: 13 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bomba zilei Marcel Vela acuză un ofiţer MAI de legături cu interlopii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, o nouă curățenie în sistemul de interne. Marcel Vela a precizat că un ofițer MAI are legături periculoase cu interlopii, motiv pentru care i-a fost restrasă legitimația, și, implicit, accesul la informații clasificate.

”Vreau să fiu foarte clar. Nu tolerez asemenea comportamente. Nu accept ca cei care trebuie să acționeze împotriva criminalității, să elimine infracționalitatea, să fraternizeze cu infractorii. Tocmai pentru că de la începutul mandatului meu mi-au fost semnalate mai multe astfel de cazuri, am dispus inițierea demersurilor pentru operaționalizarea unei linii telefonice de contact aici, la MAI, prin care cetățenii să semnaleze astfel de situații”, a spus ministrul Marcel Vela.

Putem face curățenie în instituțiile publice, a mai spus ministrul Marcel Vela, prezentând un scurt video cu informații și fotografii despre legăturile ofițerului MAI Badea Robert Cristian cu interlopii, motiv pentru care i-a fost restrasă legitimația, și, implicit, accesul la informații clasificate.

Badea Robert Cristian, polițist în cadrul brigăzii Antidrog, face parte din gruparea organizată de Rufolf Costea, zis Cătălin Chiroiu, și Sergiu Spoitoru, zis Sergiu Luptătorul.

Principalele activități infracționale ale grupării constau în vânzarea de cocaină în cluburile de lux din Capitală.

Furnizprul drogurilor este Marian Cristian Bejan, un apropiat al polițistului badea Cristian.

Sub pretextul că asigură paza cluburilor în timpul liber,ofițerul de poliție le asigura protecția dealerilor de droguri. Totodată, polițistul le asigura protecția, oferind informații cu privire la modul de acțiune al poliției și date din anchetele penale.

Ofițerul avea legături strânse cu judecători și procurori, astdel încât gruparea condusă de Chiroiu și Sergiu Luptătorul a căpătat o aură de imunitate în fața legii.

Adauga un comentariu