Razboi în Ucraina

Bombardamente masive în Kiev și alte patru orașe mari din Ucraina – VIDEO, UPDATE

Publicat: 10 oct. 2022
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Bombardamente masive în Kiev și alte patru orașe mari din Ucraina - VIDEO UPDATE
Presa locală raportează explozii și în Lviv și Ternopil

Mai multe victime au fost înregistrate în această dimineață, 10 octombrie, în Kiev, capitala ucraineană, în urma „mai multor explozii”, au anunțat serviciile de urgență din regiune.

Alte orașe atacate cu rachete sunt Dnipro, Zaporojie, Lviv și Ternopil.

UPDATE Bombardamentele rusești asupra Kievului au ucis cel puțin opt persoane iat alte 24 au fost rănite, anunță kyivindependent.

În jurul orei 8:45, șase mașini au luat foc și peste 15 mașini sunt avariate în urma atacului asupra districtului Shevchenkivskyi din Kiev din 10 octombrie, a informat consilierul ministrului de Interne al Ucrainei, Rostyslav Smirnov. Mai multe informații vor veni.

Kievul a fost zguduit de explozii în această dimineață, 10 octombrie, fumul ridicându-se din centrul orașului.

Patru explozii s-au auzit în jurul centrului orașului dimineața devreme pe 10 octombrie. S-a raportat că s-a văzut fum ridicându-se dintr-un punct din centrul orașului, notează kyivindependent.

„Mai multe explozii (au avut loc) în districtul Şevcenko (Şevcenskivskii), în centrul capitalei”, a anunţat la rândul său, pe mesageria Telegram, primarul capitalei Vitali Kliciko.

Bombardamente masive în Kiev

Primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, a declarat că exploziile au lovit cartierul Shevchenkivskyy din centrul orașului, informează Mediafax. Potrivit serviciilor de urgență ucrainene, mai multe persoane au fost ucise și rănite. Nu se știe exact câte persoane au murit sau au fost rănite.

Imaginile și videoclipurile de pe rețelele de socializare arată fumul care se ridică deasupra clădirilor din mai multe părți ale Kievului.

Capitala a fost supusă unor bombardamente grele la începutul războiului, dar în ultimele luni a fost un calm relativ.

Un consilier al președintelui a scris pe Twitter, numind din nou Rusia un stat terorist, publicând fotografii cu clădiri în flăcări.”

De asemenea, luni dimineață, 10 octombrie, s-au înregistrat explozii în Dnipro și Zaporojie.

Presa locală raportează explozii și în Lviv și Ternopil.

„O clădire rezidențială cu mai multe etaje a fost distrusă din nou. Există victime”, a postat guvernatorul regiunii Zaporojie, Oleksandr Starukh, pe aplicația de mesagerie Telegram.

Serviciile de urgență se află la fața locului, a adăugat el. Zaporojie a fost lovită în mod repetat în ultimele săptămâni, zeci de persoane fiind ucise.

Între timp, a fost o „noapte de atacuri masive” în regiunea Dnipropetrovsk, potrivit unei actualizări din partea guvernatorului regiunii, Valentyn Reznichenko, care acuză Rusia de bombardarea mai multor regiuni.

Comentarii
  • Marioneta Zelenski pune benzina in foc, el este vinovat de război. A refuzat orice negociere de pace de la începutul invaziei . Vine o zi când multe tari vor întoarce spatele Ucrainei si asta in curând si va rămâne o tara datoare vândută. Toata ziua Ucraina si zzelenki. Nu este oare rea mult pentru noi toti?

  • Marioneta Zelenski pune benzina in foc, el este vinovat de război. A refuzat orice negociere de pace de la începutul invaziei . Vine o zi când multe tari vor întoarce spatele Ucrainei si asta in curând si va rămâne o tara datoare vândută. Toata ziua Ucraina si zzelenki. Nu este oare prea mult pentru noi toti?

  • da de ce a fost atacat un stat independent orca putlerista,Romania daca ar fi atacata de ruzzi ce ar trebui sa faca,sa stea capra

  • rromanasii de mai sus stau cu nasul in cucurrul sultanilor zis ambasudori si din cand in cand scot ragaieli pe forum. cu limba in basinile amerlocilor.

Adauga un comentariu