National

BOR se opune obligativității educației sexuale în școli: „Un atentat asupra inocenţei copiilor!“

Publicat: 27 apr. 2020

„Încadrarea în mod obligatoriu a elevilor în programe de educație sexuală reprezintă un atentat asupra inocenței copiilor (…), marcându-i pentru întreaga viață”, a transmis Patriarhia Română (BOR), într-un comunicat de presă.

Reacția BOR vine după ce legea care prevede obligativitatea derulării unor programe de educaţie pentru viaţă şi pentru sănătate, inclusiv educaţie sexuală pentru copii, a fost promulgată de prețedintele Klaus Iohnnis.

Patriarhia Română pledează pentru un caracter opţional în şcoli al orelor de educaţie pentru viaţă, potrivit basilica.ro.

Comentarii
  • Cum sa fie de acord biserica cu educatia sexsuala care face parte din sanatatea psihica si fizica a unui adolescent cand in Romania acest subiect in familie este considerat tabu? Mai bine merge la ora de Religie unde invata despre cum trebuie sa mergi la slujba sa dai prescura, bani si lumanari la Sf. ALTAR bani ne impozitati. Popa isi construieste Vila., cumpara o masina Mercedez, Rols, Wosvagan, etc.la inmormantare vrea cel putin 5OO-1000 de lei. La sfarsitul Slubei tine o PRELEGERE prin care cei prezenti sunt informati ca Averea lor este in CER si nu pe PAMANT.

  • Erata volkswagen in loc de wosvagan. Se mai intampla sa gresesti Marca cand nu detii un asemenea autoturism pe care il detine preotul Paroh

  • Bai Mamae, las-o balta cu capra vecinului (wosvaganu’ popii), asa suntem noi romanii, capra vecinului ne ingrijoreaza…Poate daca faceai si tu oleaca de scoala sau cel putin invatai sa scrii, te lua vreun popa si erai si tu acum ditamai Coana Preoteasa cu Volkswagen in curte. Asa cu Tatae nu-ti permiti decat o carutza si multa ura si frustrari fata de altii.

  • Poate că ar fi necesar dacă s-ar urmări niște lucruri de igienă etc, care să nu aprindă călcâiele puțanilor de 11-14ani.Pedofilia va fi in floare ,că de’, are teorie de la școală și un pic de practică nu e păcat!!! Trebuie gândit pe viitor,un studiu minim de impact ,coraborat cu experiența celorlalte state și făcut o strategie comună… și firește vigilență la traficul de persoane!!!

Adauga un comentariu