Sport

Borja Valle, dorit de trei echipe din Spania! Ar putea deveni coechipier cu un român

Publicat: 08 dec. 2020
Borja Valle a devenit repede unul din jucătorii lăudați după venirea la Dinamo
Borja Valle

Borja Valle a devenit repede unul din jucătorii lăudați după venirea la Dinamo, însă spaniolul nu a mai suportat situația și a spus și el adio grupării alb-roșilor.
Presa spaniolă susține că mijlocașul de 28 de ani va sta pe margine foarte puțin timp deoarece mai multe echipe din țara sa natală l-au contactat pentru a-i oferi un angajament.
Cei de la Oviedo sunt cei care s-au mișcat cel mai repede, o echipă la care a mai activat între 2014 și 2016 și pentru care a marcat 15 goluri în 50 de apariții. Însă clubul clasat pe locul 14 în Segunda așteaptă ca Borja Valle să-și rezolve problemele cu Dinamo.

Borja Valle ar putea deveni coechipier cu Alex Pașcanu

Jucătorul trebuie să depună memoriu la FIFA pentru neplata salariilor ca să devină liber de contract. Borja Valle ar fi dat de înțeles că: „Oviedo ar fi prima mea alegere, sunt îndrăgostit de club, de fani și de oraș. Dar sunt multe detalii care trebuie luate în considerare”. Alte două echipe mai sunt interesate de serviciile sale, scrie presa din Spania. Este vorba despre Ponferradina și Real Zaragoza. Ponferradina este pe locul 7 în Segunda, iar Borja Valle ar deveni coechipier cu Alex Pașcanu, fundașul împrumutat de CFR Cluj.

Borja Valle, dezamăgit de „minciuna” trăită în România

„Au trecut 91 de zile de la această fotografie, cu toate iluziile din lume, într-o țară nouă, într-un oraș nou. Am mers împreună (vorbesc la plural, pentru că îmi pare rău și am fost alături de ceilalți jucători) fericiți, cu multe iluzii la un club istoric, cunoscut în întreaga lume, cu suporteri incredibili. Ni s-a povestit despre un proiect pentru a redeveni o echipă mare, pentru a juca în cupele europene.

După trei luni, vezi că totul era o minciună, pe care mulți au crezut-o. Am auzit miniciuni până în ultima clipă. Nu pot să înțeleg cum există oameni care se joacă cu iluziile altora. Oameni care îi fac pe alții să-și schimbe viețile, să vină într-o altă țară ca să-i păcălească și să nu îndeplinească nimic din ce-au spus. Astăzi, Borja Valle a încetat să fie jucătorul lui Dinamo, conform regulamentelor FIFA”, se arată în comunicatul postat pe Instagram de firma de impresariat a fotbalistului, condusă de Rodrigo Fernández Lovelle.

„Ne-au vândut iluzii!”

„Oricât de fericit ai fi fost, trebuie să renunți când vezi că nici nu ești plătit, nici nu sunt semne că lucrurile se vor rezolva. Mulțumim clubului, care va fi mereu peste conducătorii săi. Le mulțumesc și fanilor, vor fi mereu în inimile noastre. Am fi dorit un semn de la oamenii care ne-au vândut iluzii. Îmi plac oamenii care nu se ascund, care sunt mereu acolo.
Azi e o zi tristă, dar viața continuă. Mult noroc lui Dinamo, oamenilor buni din interiorul clubului și fanilor. Mulțumesc pentru atâta dragoste și pentru că am descoperit o țară minunată. E o mândrie să spun că am purtat tricoul lui Dinamo. Mulțumesc și mult succes! Hai, Dinamo”, se mai arată în declarația postată

Adauga un comentariu