Cancan

Brad Pitt este un adevărat erou pentru oamenii nevoiași. Actorul a împărțit alimente într-o comunitate săracă

Publicat: 20 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Brad Pitt este un adevărat erou pentru oamenii nevoiași. Actorul a împărțit alimente într-o comunitate săracă
Brad Pitt a donat și împărțit cot la cot cu voluntarii alimente pentru oamenii nevoiași dintr-o comunitate săracă a Los Angelesului

Unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, Brad Pitt a dovedit că este un adevărat erou pentru oamenii nevoiași pe care i-a ajutat cu alimente. Vedeta a surprins multă lume zilele trecute când a împărțit, cot la cot cu o echipă de voluntari, produse alimentare într-o comunitate săracă din Los Angeles. De menționat că toate produsele au fost donate de el și tot el a condus camionul până în South Central LA.

Este, probabil, cel mai cunoscut actor de pe planetă, însă Brad Pitt a dovedit de atâtea ori că este și un om foarte modest. De curând, actorul de 57 de ani a fost surprins de paparazzi în vreme ce muncea cot la cot cu o echipă de voluntari venită să ofere mâncare nevoiașilor dintr-o zonă defavorizată a Los Angelesului.

Brad Pitt, un adevărat erou pentru oamenii nevoiași

Actorul Brad Pitt a facut ca un moment de basm să prindă viață într-o zonă defavorizată din Los Angeles. Zilele trecute, acesta a dat o serioasă mână de ajutor la hrănirea oamenilor nevoiași, greu încercați acum în timpul pandemiei.

Recent, Brad Pitt a organizat o acţiune caritabilă și a petrecut câteva ore distribuind cutii cu fructe, legume, lapte şi sucuri. Actorul a fost surprins descărcând cutiile dintr-un camion pe care l-a și condus şi a stat de vorbă cu oamenii aşezaţi la coadă să primească ajutoarele.

O mulțime de oameni au stat la coadă pentru a primi alimente dintr-un camion pe care însuși Brad Pitt l-a condus și a ajutat la descărcarea lui, ore în șir, mai mult ca toți ceilalți. Cu toate acestea, mulți dintre cei care așteptau să primească alimentele nici nu și-au dat seama că este vorba de Brad Pitt. Și aceasta datorită hainelor sale casual și a măștii pe care o purta pentru a se proteja de COVID-19.

Brad este implicat în foarte multe acțiuni caritabile

Zilele trecute, Brad Pitt a apărut fericit și relaxat, de când s-a despărțit de prietena sa Nicole Poturalski. Marea majoritate a celor care au primit alimente nu și-au dat seama că se află în prezenta unuia dintre cei mai faimoși actori din lume. Iar declarația unui martor ocular nu lasă loc de interpretări:

Brad chiar părea un erou, omul nu s-a oprit toată ziua. Doar să-l vezi conducând un camion mare în South Central LA în vremurile COVID a fost uimitor. În tot acest timp, Brad părea pur și simplu fericit și glumea cu oamenii. Căra mai multe cutii decât oricine de acolo, chiar câte șase deodată! A muncit non-stop, iar la final, le-a împărțit oamenilor așezați la coadă! Nu a făcut asta ca să se dea mare, pentru că purta mască și nimeni nu știa cine e. De abia la final și-a dat masca jos și a vorbit cu voluntarii. Nu e vorba de glorie, se vede că o făcea din bunătate”, a precizat un martor pentru Daily Mail.

Actorul este descris de liderul comunității Watts (Los Angeles) drept un bun samaritean. Într-una dintre acţiunile organizate în vară, el a colaborat cu Flea, basistul trupei Red Hot Chili Peppers. Atunci ei au ajuns în Watts cu alimente. Actorul a refuzat să dea un interviu pentru Fox 11, însă Flea a spus:

Comunitatea îmi oferă multe. Îmi place să fac parte din ea, să construiesc punţi, îmi place să îmi fac prieteni”.

Brad Pitt e în război cu fosta soție

Acum, actorul e din nou singur. O sursă a confirmat ruptura definitivă dintre Brad și Nicole, spunând că nu a fost o relație atât de serioasă cum s-a crezut. Fotomodelul, care seamănă cu Angelina Jolie, a petrecut o scurtă vacanță cu starul în sudul Franței. Apoi, Nicole s-a întors la soțul ei, Roland Mary, de 68 de ani, care are un restaurant în Berlin. Nu a avut niciodată de gând să divorțeze de acest bărbat împreună cu care are un copil, Emil, în vârstă de 7 ani.

Brad se pregătește acum să continue războiul cu fosta lui soție, Angelina Jolie (45 de ani), pentru custodia celor șase copii ai lor. Actrița a respins cererea lui de custodie comună asupra copiilor Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 11 ani. Astfel că până una-alta, Brad Pitt se comportă ca un adevărat erou pentru oamenii nevoiași din comunitățile sărace și îi ajută cu alimente.

Adauga un comentariu