Prima pagină » National » Bradul de la Huși a ajuns pe rețelele de socializare: ”L-or fi primit de pomană”

Bradul de la Huși a ajuns pe rețelele de socializare: ”L-or fi primit de pomană”

14 dec. 2020, 12:25,
BZI.ro, în National

Bradul de la Huși a ajuns pe rețelele de socializare și face deliciul internauților. Chiar dacă copacul de sărbători măsoară câțiva metri, acesta este golaș, unele crengi sunt vestejite iar altele abia se țin. Pe rețelele de socializare oamenii au lăsat cele mai savuroase comentarii.

Reprezentanții Primăriei nu au avut, deocamdată, o reacție privitoare la pomul de Crăciun din apropierea parcului Rodina din Huși.

Bradul de la Huși a ajuns pe rețelele de socializare

Bradul de Crăciun pe care Primăria Huși l-a pus în apropierea parcului Rodina a ajuns motiv de amuzament pe rețelele de socializare. Pomul măsoară câțiva metri, doar că este și golaș, și puțîn trecut!

Unele crengi erau deja veștejite, altele abia se țineau. Hușenii au umor, iar de aici a plecat totul! S-au scris cele mai savuroase comentarii pe rețelele de socializare, cu haz de necaz, în dreptul unor poze amuzante, la rândul lor.

„Ce e, bre, cu sărăcia asta de brad? Câți bani a costat, că e strâmb și veștejit”, a întrebat un hușean.

 „L-o fi primit de pomană și Primăria. Pe așa ceva nu dă nimeni bani. Cum să cumperi dărăpănătura asta? Se sperie și copiii de el! Le-o fi dat careva de milă”, i-a replicat primul commentator, scrie vremeanoua.ro.

„Alo, Primăria! Luați, mă, bradul d-aici, că ne facem de tot râsul. Voi ați adus copacul legați la ochi sau ce dracu’ s-a întâmplat? Aveți glume pe voi sau vă bateți joc? E de râs și plâns”, a fost o altă reacție. „Nu râdeți, că e grav. Dacă trece careva pe-acolo, cade bradul peste oameni. Ce rușine! Mai bine nu-l puneați. Sau e bradul de anul trecut? Bradul a căzut în depresie”, a scris un alt hușean.

Primăria nu a avut, deocamdată, o reacție, dar a avut parte de câțiva oameni care i-au luat apărarea.

„Ia, mai terminați, măi! Nu vă place? Dar dacă nu făcea niciun brad, era mai bine? Numai de comentat sunteți. Acesta a fost adus, acesta este. Dacă are câteva crengi maro, gata, săriți voi, repede, la reproșuri. E un brad foarte frumos, la care oricum vă uitați noaptea, deștepților, când are luminițele aprinse și nu se mai vede că e bradul rupt și urât. Ziua nu vă uitați și gata. Nu mai tot comentați”, a spus o femeie.

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, a refuzat o donație pentru comunitate

Gest uluitor al primarului din Câmpulung Muscel. Elena Lasconi a refuzat să primească în interesul comunității. Există un motiv pentru care primarul din Câmpulung a refuzat o donație. Aceasta s-a descurcat pe cont propriu, făcându-se sigură că este ceea ce trebuie.

Potrivit paginii de Facebook unde a relatat cele întâmplate, primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat o donație pe baza unui motiv întemeiat. Așadar actualul primar al orașului a refuzat să primească un cadou pentru comunitate, bradul de Crăciun. Motivul invocat de aceasta a fost că bradul are crengile rupte, că e aproape chel, vina aparțînând transportatorilor.

“Am primit donație un brad care arăta bine în poză însă în urma transportului și a manevrelor făcute în timpul montajului ne-am trezit cu un brad aproape chel”, a explicat pe Facebook, primarul Elena Lasconi.

Astfel, după ce bradul donat a fost refuzat de către primarul Câmpulung Muscel, aceasta a mers personal în pădure să găsească un brad pe placul ei și al cetățenilor. Aceasta le-a cerut celor care se ocupă de transport că dorește să îl aducă în aceeași stare în oraș, iar nu precum celălalt.

“Acum m-am întors din pădure și am identificat un brad și am primit asigurări că o să fie transportat corespunzător. În primăvară o să plantăm un brad superb pe care l-am identificat deja pentru a nu mai trece prin asemenea situații”, a mai spus primarul Elena Lasconi în postarea de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *