Sport

BRAVO! Halterofila Ionela Atincăi a luat trei medalii de bronz la senioare

Publicat: 16 nov. 2019

În perioada 12-15 noiembrie 2019, la Bascov – Pitești a avut loc etapa finală a Campionatelor Naționale de haltere pentru seniori și senioare, acolo unde au fost prezenți și sportivii clubului CFR Iași, sub conducerea antrenorului Dănuț Fron.

La feminin, în cadrul categoriei 71 kg, ieșeanca Ionela Atincăi (doar 17 ani) a cucerit trei medalii de bronz la smuls, aruncat și la totalul olimpic, pe locul 2 fiind o altă ieșeancă, Bianca Grigoraș, care a început și ea halterele la CS CFR Iași, dar acum concurează pentru CSU Galați.
Pe prima treaptă a podiumului s-a clasat Mariana Dumitrache, de la LPS Constanța.
La masculin, în cadrul categoriei 102 kg, halterofilul Ștefan Robu, tot în vârstă de 17 ani și tot de la CS CFR Iași, s-a clasat de trei ori pe locul 4, fiind la un pas de podium. Primele trei locuri au fost ocupate de Leonard Cobzariu (Steaua București), Andrei Ciobanu (SCM Bacău) și Aurel Tătaru (Farul Constanța).

„La Naționalele de seniori de la Bascov, în ultima competiție oficială a anului, clubul nostru a reușit o frumoasă performanță prin tânăra și talentata Ionela Atincăi, care a cucerit trei medalii de bronz și a repetat succesul de anul trecut, de la București. De asemenea, a fost pentru prima dată când două ieșence, foste colege de club la CFR Iași, Atincăi și Grigoraș, s-au confruntat și au urcat pe podium la aceeași categorie de greutate”, a declarat la finalul competiției argeșene, antrenorul ceferist ieșean Dănuț Fronloading...

Adauga un comentariu