National

Breaking news! Inca un jaf armat la Cluj! Cati bani au luat hotii

Publicat: 05 iul. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Breaking news Inca un jaf armat la Cluj Cati bani au luat hotii
1

Doi tineri au jefuit, in timpul noptii de miercuri spre joi, o sala de jocuri de noroc din ClujNapoca, unul dintre ei fiind angajatul societatii. Cu fata acoperita si sub amenintare, au reusit sa plece cu 12.000 de lei, dar au fost prinsi de politisti dupa putin timp de la comiterea faptei. Potrivit unui comunicat al Politiei Cluj, transmis joi, un tanar de 24 de ani, care, in urma unei intelegeri prealabile cu angajatul unei sali de jocuri, a reusit, miercuri noaptea, sa sustraga 12.000 de lei din seiful societatii, a fost prins si retinut.

„Politistii au fost sesizati cu privire la comiterea unei talharii intr-o sala de jocuri din cartierul Gheorgheni. Prin apel 112 se anunta faptul ca o persoana, care avea fata acoperita, a patruns in incinta localului public si, prin amenintarea angajatului societatii cu un corp ascutit, a reusit sa sustraga peste 10.000 de lei din seif, dupa care a fugit. Politistii au demarat de indata verificari si, in scurt timp de la sesizare, au reusit sa identifice un tanar, in varsta de 24 de ani, din Dej, banuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat pe raza cartierului Marasti, din Cluj-Napoca”, se arata in comunicatul citat.

Pe parcursul cercetarilor, tanarul a recunoscut fapta si a restituit banii sustrasi, respectiv 12.000 de lei. De asemenea, politistii au stabilit ca intre tanarul depistat si angajatul societatii exista o intelegere prestabilita pentru a sustrage banii rezultati din incasari. Tanarul care a furat banii a fost retinut pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, iar angajatul societatii, un tanar, in varsta de 21 de ani, din judetul Salaj, este cercetat de catre politisti. Cercetarile sunt continuate sub coordonarea procurorilor.

Adauga un comentariu