International

Breaking news! Tragedie în SUA! Rapperul Pop Smoke a fost împuşcat mortal

Publicat: 20 feb. 2020
Mandatory Credit: Photo by Earl Gibson III/Shutterstock (10506409av) Pop Smoke Rolling Loud SOCAL, Los Angeles, USA - 15 Dec 2019

Rapperul Pop Smoke a fost ucis, miercuri, în locuința sa din Hollywood Hills, California, au confirmat surse oficiale din poliție pentru CNN preluat de mediafax.

Bashar Barakah Jackson, pe numele de scenă Pop Smoke, avea 20 de ani și în vara anului trecut a lansat primul său material discografic. Piesa „Welcome to the Party” de pe acest album s-a bucura de un succes enorm și a avut peste 25 de milioane de vizualizări.

Poliția a ținut o conferință de presă în care a oferit informații despre incident, dar nu a menționat numele rapperului.

Oficialii au anunțat că forțele de ordine au primit un apel, în jurul orei 5 dimineața, de la cineva de pe coasta de Est, care raporta că locuința unui prieten a fost spartă și unul dintre suspecți era înarmat cu un pistol. Când au ajuns la locul incidentului, polițiștii au găsit un bărbat care fusese împușcat. El a fost transportat la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, unde a fost declarat mort câteva ore mai târziu.

Polițiștii au declarat că mai multe persoane au fost reținute și apoi eliberate. Până în prezent nimeni nu a fost arestat.

Avocatul rapperului a transmis un comunicat presei în care spune că familia rapperului „nu este pregătită să ofere declarații cu privire la evenimentele din această dimineață”.

Adauga un comentariu