Bursa Barfelor

Bremarii vor să-l belească pe ăsta care a scumpit zama de la ApaLetal

Publicat: 19 nov. 2020

Babele bârfitoare continuă rubrica de astăzi cu una despre Julien Jale, șăful ăla care se joacă cu prețul apei potabile de prin târg, dar și județ. Eh, cică bremarii au luat-o razna din cauza personajului, care ar fi fost unul dintre cei care au reglementat prețul apei potabile, adică a umflat metrul. Bremarii simt că pierd voturi, pentru că țăranii care au budă în casă au ajuns să se pișe de trei ori și să tragă o dată apa. S-a pus chiar de un scandal, prin care Jale să fie dat jos de pe scăunel. Acum, ca să fie corecte, babele știu că nu este singurul vinovat.

Până atunci, proștii plătesc o căruță de bani pentru apa chioară din robinetele ApaLetal. Cât despre ApaLetal, babele au auzit că acolo e huzureală mare. Se știe din moși strămoși că acolo intră rubedeniile, dar că au și niște beneficii de moare lumea. Cică un angajat mai cu moț primește moca câteva tone bune de apă, ca să ajungă la familie. Ce nu consumă într-o lună, este compensat cu lovele. Asta înseamnă să fii mafiot!

Comentarii
  • Atata timp cat ARSACIS ul este remorca lui Apavital si aproba tot cei si doreste Dorus, cel care la angajat pe V Chirila, drept recompensa pt ce a facut ca presedinte ARSACIS, tandemul Chirila/Jelea in prezent sunt ocupati cu campania electorala pt partidul verde pe bani ARSACIS ului si Apavital ,vin pe la primarii cu promisiunii.

  • Adică angajații apaletalica primesc apa pe gratis? Așa cum primeau cei regia de termoficare caldura pe vremea lui semiradus? Asta e culmea nerușinării .cadou electoral de la conducerea pesedista a cj și rajac? Și cei care sunt in fruntea apaletal primesc pomana asta de la ieșeni și alți consumatori(inclusiv moldovenii proeuro?) Frumos ar fi de alegeri sa se publice numele șefilor cu salarii BABANE care primesc apa de pomana !!!!! Rușine cetățeni,Rușine maareeeee!!!

  • Da, așa este, confirm, angajații ApaVital primesc apă gratis, la robinetele din institutie. Și pentru ca destrăbălarea să fie maximă, dau apa gratis si clienților însetați.

  • De unde ati mai scornit asta cu apa gratis la angajati…. cine naiba sta sa buchiseasca in contabilitate si in baza de date niste compensari pentru o nimica toata … Cat costa cateva tone de apa? … hai sa zicem 10 tone, ca azi suntem generosi. Aproape 50 de lei … cat doua cafele la mall si un pachet de tigari … mare castig mare, neicusorule …

Adauga un comentariu