Bursa Barfelor

Bremarul și-a găsit păsărică?

Publicat: 19 nov. 2020

Babele bârfitoare încheie rubrica de astăzi cu una despre un bremar de printr-o comună uitată parcă și de coviduț, unde se trag multe focuri. Lică Murdariu și-a cam luat-o în cap după ce a pus laba pe enstituție, promițând prostimei o grămadă de treburi. Acum, Murdariu, după ce s-a văzut cu sacii în căruță, a dat de gustul plimbărilor. Prostimea stă gură cască în fața bremăriei, pentru că nu-i nimeni cu care se poate vorbi. Gurile rele spun că bremarele și-ar fi găsit o păsărică prin alte comune și că nu mai are timp să semneze acte și docomente.

Babele s-au documentat și au vorbit cu alte surori de pe ulițele comunei. Unele, mai rele din fire, spun că bremarul nu mai are jucărie cu care să antreneze păsărica. Altele s-au jurat că l-au văzut cu limba albastră și că trage tare. Acum, babele nu știu ce să mai creadă, dar vor fi atente la orice păsărică zburdalnică pe o rază de câțiva kilometri.

Comentarii
  • E la moda ca primarii sa aibe pasarici, {inafara de alea de la cap}sunt prea stresati saracii de la atatea probleme si drept urmare-si gasesc pasarici mai tinere, mai blonde , mai inalte, mai slabute, mai plinute, dar fara scrupule.Exemple sunt destule Tomesti,Scobinti, Focuri, Ceplenita, Aroneanu, Miroslava,Tatarusi, Mircesti, Todiresti, Cotnari…etc

  • Cel mai mare facăr e Vatmanu de la Oborul Mișto. Ăla arde tot și la vornicie și la pâinărie și în obște. Că nu mai poate hodorogul e altă poveste. Dar disperatele fomiste pentru o foaie de 200 cu zâmbetul trist a lui Blaga ce nu fac și ce nu îl mai laudă pe mârțoagă cum că e mare armăsar. Vremuri grele. Fiecare cardește și e cardit în funcție de buget și de chiorăitul mațelor.

Adauga un comentariu