Eveniment-Social

Brigada 15 Mecanizată “Podu Înalt” va avea un nou comandant prezentă cu ocazia Zilei Nationale a României

Publicat: 29 nov. 2019

Duminică, 1 decembrie, în Piața Palatului Culturii din municipiul Iași va avea loc ceremonia militară dedicată Zilei Naționale a României, cu defilarea forțelor și a mijoacelor tehnice aparținând structurilor din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din județul Iași.
Evenimentul va începe la ora 10.30, iar la activitate vor participa un număr de aproximativ 45 de mijloace tehnice și 500 de angajați aparținând Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiției, Direcției Regionale de Informații Moldova Nord, precum ai Poliției Locale Iași.
Pe această cale vă invităm să fiți alături de noi, pentru a ne bucura împreună de această sărbătoare!
***
Ziua de 1 Decembrie este simbolul unităţii naţionale, al reconcilierii şi slăvirii eroilor, care au luptat pentru reîntregire. Armata României reprezintă unul din pilonii de bază ai societății, iar Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” este parte a comunității ieșene. Misiunea noastră este aceeaşi: apărarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale a României. Prin misiunile executate, militarii sunt adevăraţi ambasadori ai ţării, în numele căreia contribuie alături de armatele aliate şi partenere, la efortul global de securitate.loading...

Adauga un comentariu