Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Încălzeşti cuptorul la 210°C – 220 grade Celsius. Speli bucăţile de piept de pui şi roşiile, şi le poziţionezi într-o tavă garnisită cu foaie de copt. Amesteci uleiul de măsline, oţetul, pudra de usturoi, pătrunjelul, busuiocul, oreganoul, sarea şi piperul într-un castron mic. Torni acest dressing peste conţinutul tăvii.
Laşi la cuptor pentru maxim 25 de minute. Mai verifici şi ajustezi intensitatea sau timpul în funcţie şi de puterea cuptorului tău. Odată ce s-au copt, laşi la răcit 5 minute, după care pui pe o farfurie sau un fund de lemn şi garniseşti cu lămâia tăiată felii, busuiocul proaspăt şi piper, după gust.