Breaking News
Sparanghelul verde, învelit în bacon crocant, este absolut delicios şi îl poţi găti cum doreşti: la tigaie, la cuptor sau pe grătar. Datorită gustului şi aromelor pătrunzătoare, poate deveni preparatul tău favorit!
Ingrediente:
2 legături sparanghel
4-5 felii de bacon
1-2 linguri ulei de măsline sau unt
sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Înlături cotoarele sparanghelului. Speli firele de sparanghel bine, sub jet de apă rece, apoi le ştergi. Înveleşti strâns câte 2-3 fire de sparanghel într-o felie de bacon până ce ai epuizat ingredientele. Încingi uleiul sau untul într-o tigaie, apoi le prăjeşti câteva minute, pe ambele părţi, până ce se rumenesc. Asezonezi cu sare şi piper, după gust.
Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate
Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate