National

„Bucureștiul va fi șters de pe fața pământului!” Arsenie Boca, prezicerea care a născut panică în rândul românilor

Publicat: 12 nov. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii

Părintele a lansat o prezicere destul de îngrijorătoare, despre un cutremur mare, care va șterge Bucureștiul de pe hartă. Potrivit celor transmise de el, această posibilă tragedie ar avea loc din cauza păcatelor care sunt făcute într-un oraș de mari dimensiuni și extrem de populat precum Bucureștiul.

În urmă cu un secol, Arsenie Boca a avertizat populația cu privire la două cutremure. Prezicerile acestuia s-au adeverit, iar acum rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cel de-a treilea cutremur care va zgudui România din temelii.

Arsenie Boca
Arsenie Boca

Arsenie Boca, prezicere dezastruoasă. Bucureștiul ar putea dispărea de pe fața Pământului, în urma unui cutremur
În profeția lansată de marele preot este precizată ,,o a treia ouare”, mai concret, un seism de o mare magnitudine. Efectele sale ar fi dezastruoase.

Sora Septimia Maniș a oferit mai multe detalii în cartea ,,Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”. Potrivit scrierilor sale, preotul a prezis că frica va pune stăpânire pe oameni și vor ajunge să pună la îndoială credința în Dumnezeu.

,,Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși.

Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul! Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, transmitea preotul Arsenie Boca, în notițele pe care le-a lăsat discipolilor săi.

 

 

 

 

Tags:
Comentarii
  • Eu zi ca răspopitul are dreptate !, Bucureștiul și restul pământului va fi distrus total in câteva mii de ani !, in cineva milioane soarele va înghiți planetele una cite una și uite așa sa împlinit Profeția lu peste prăjit asta , legionar ascun pe la Mânăstire unde își aducea in chilie și citeva femei pe noapte fapte pentru care a fost dat afara din monahie , cu una sa și însurat ! , SEcuritatea la Arestat pentru ascunderea altor legionari camarazi de ai lui !, restul e cancan și vrăjeala popeasca

  • De unde stii mai isal treburile astea?Daca esti ateu nu te mai baga unde nu cunosti. Esti un ratacit care traieste fara rost pe aceasta lume. Mai bine ai citi cate ceva ca sa te convingi in anumite treburi,dar cred ca e greu pentru tine asa ceva.

  • Cind ai sa patesti ceva sa dea Domnul sa nu fie sa te duci la spovedanie și sa spui și păcatul asta cai vb.de rău un preot acum Sfint care le prezis sfârșitul și la alde Ceaușescu și cîti bolnavi nu a făcut bine și pe timp de seceta a scos apa din munte vezi ca izvorul chiar la prislop bouleanule fără DUMNEZEU nu se face nimic el nea făcut pe noi nu noi pe el gândește bine sa nu regreți dacă o sa ți mai dea timp Domnul sa fii sănatos

  • Domnilor atei lăsați prostimea netulburată
    în credința ei!
    Nu le luați opiul de la gură!… căci – căci e păcacacat! Domnul Dumnezeu drăguțul în atotputernicia lui așa a îngăduit: cei puternici să conducă, să fie fericiți și să nu creadă iar cei săraci cu duhul să fie fanatici „oastea domnului”.
    Domnilor! vă rog lăsați proștii disperați să se agațe și ei de ceva… de o fantezie.

Adauga un comentariu