Incearcă o reţetă specială de budincă de paşte cu legume şi nu vei regreta!
300 g paste scurte
12 roşii cherry
250 g ciuperci
150 g salam de vară
1 lingură ulei
1 lingură unt
150 g brânză gouda
verdeaţa preferată, pentru decor
Fierbi paştele în apă clocotită cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi, le pui într-un castron şi le amesteci cu untul. Speli ciupercile, le feliezi şi le căleşti în ulei până se evaporă zeama şi sunt rumenite. Tai roşiile cherry în jumătăţi şi salamul cubuleţe. Dai brânza gouda prin răzătoarea mare. Pui toate ingredientele peste paste, potriveşti gustul de sare şi piper şi omogenizezi. Răstorni amestecul într-un vas cu pereţii înalţi şi coci budincă la foc mediu până se rumeneşte.
Decorezi cu verdeaţa preferată şi serveşti caldă său rece.