National

Bulibașa rromilor din Vrancea a murit călcat de o roată în timp ce făcea un live pe Facebook! Iată momentul – VIDEO

Publicat: 06 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bulibașa rromilor din Vrancea a murit călcat de o roată în timp ce făcea un live pe Facebook Iată momentul - VIDEO
Bulibașa Marcel Codreanu a decedat după ce a fost lovit de o roată de camion

Doliu în comunitatea rromilor din Vrancea după ce bulibașa comunității a murit după ce a fost călcat de o roată în timp ce făcea un live. Ghinionul a fost unul uriaş dacă e să ţinem cont de faptul că un camion s-a defectat, o roată s-a desprins şi l-a lovit în cap pe bulibașa Marcel Codreanu din Vrancea.

Incidentul s-a produs pe DN2 E85, în momentul în care bulibașa făcea un live pe Facebook. Momentul a fost surprins iar bulibașa nu a mai avut şanse la viață, fiind constatat decesul.

Un bulibașă din Vrancea a fost ucis de o roată desprinsă dintr-un camion

Marcel Codreanu, bulibașă din Vrancea a fost ucis de un incident greu de imaginat. Vorbim despre faptul că în urma unei defecţiuni a unui camion, o roată s-a desprins iar aceasta i-a căzut în cap bărbatului. Momentul a fost surprins video în contextul în care acesta făcea un live pe Facebook.

Roata s-a desprins după ce toate prezoanele maşinii s-au rupt. Roata a străbătut mai bine de 100 de metri pe cel mai circulat drum din Moldova, a urcat mai multe scări ale motelului în care era cazat bărbatul şi l-a lovit cu putere pe acesta. Din păcate, în pofida faptului că un echipaj SAJ a ajuns de urgentă la faţa locului, medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat fiind declarat decesul.

A fost un lider activ în comunitate

Chestionat despre teribilul eveniment, consilierul judeţean Vrancea, Constantin Toader, a afirmat faptul că Marcel Codreanu a fost un lider al comunităţii, un lider activ în rezolvarea problemelor cu care se confruntă aceştia:

„A fost un om şi un Bulibaşa care a ţinut la comunitatea pe care a reprezentat-o şi s-a implicat activ în viaţa comunităţii tradiţionale. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Constantin Toader, consilier judeţean şi preşedintele Partidei romilor Pro Europa Vrancea.

Tags:
Adauga un comentariu