Actualitate

Bunicul Luizei Melencu ameninţă cu gesturi necugetate: „Am să devin kamikaze!“

Publicat: 19 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bunicul Luizei Melencu ameninţă cu gesturi necugetate Am să devin kamikaze
Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu

Bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele pe care le-ar fi ucis Gheorghe Dincă, s-a declarat nemulțumit de deciziile justiţiei în acest dosar şi ameninţă că va veni la Bucureşti pentru a protesta. Stelian Ioradche a spus că va deveni „kamikaze“.

„Am să merg la Bucureşti, sunt mai hotărât ca niciodată. Am să devin kamikaze. O să vedeţi că sunt în stare de aşa ceva. Nu mai pot, am ajuns la saturaţie de atâta minciună şi denigrare care ni s-a adus. Ştiţi ce ne-a făcut şi procurorul de la Craiova, care m-a acuzat că eu ştiu în realitate ce s-a întâmplat cu Luiza, deşi avea multe dovezi la dosar şi îl ştia pe Dincă”, a declarat bunicul Luizei Melencu.

Avocata familiei Melencu cere asistenţă juridică internaţională

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârşanu, a susținut că judecătoarea că nu este interesată de aflarea adevărului și că va face cerere de recuzare.

Carmen Obârșanu o acuză pe judecătoare că nu încuviinţează administrarea de probe care ar dovedi de fapt că cele două fete nu ar fi trecut prin imobilul inculpatului acuzat de răpire, viol, omor calificat şi profanare de cadavre (prin incendierea trupurilor victimei).

„Am solicitat asistenţă juridică internaţională, adică să se afle cu ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei după răpire. Au fost şase apeluri telefonice de pe telefonul Luizei, în condiţiile în care Dincă era într-o altă locaţie. Dacă am fi aflat cu cine s-a vorbit de pe telefonul Luizei, aflam cine de fapt a a luat-o pe Luiza. Doamna judecător i-a sugerat lui Dincă să nu dea nicio declaraţie până când nu vor fi audiaţi toţi martorii. Și procurorul a fost de acord să se facă adresă către autorităţile americane, să ne arate cu cine s-a vorbit de pe telefonul Luizei după răpire, în ziua de 14 aprilie. Doamna judecător a respins“, a declarat avocata familiei Melencu.

Avocata familiei Măceșanu, amenințată cu amenda

Camelia Obârşanu a adăuagt că atitudinea magistratului care judecă această cauză ar fi părtinitoare.

„Când nu-i convine ceva te ameninţă că te amendează. Ei, în momentul în care i-am spus – doamnă, posibil fetele acestea să fi fost răpite de alte persoane – ei, astăzi ce credeţi c-a spus: că dânsa nu ştia de apeluri telefonice care sunt pe listing pentru că n-a citit dosarul. Păi, ce înseamnă asta?“, a mai spus avocata.

Nemulţumit de atitudinea judecătoarei a fost şi bunicul Luizei Melencu, care a fost scos din sală la acest termen.

Audieri în cazul Caracal

La termenul din 17 februarie, dintre cei 10 martori citaţi au fost audiaţi doar cinci, printre aceştia numărându-se prietenul Alexandrei Măceşanu şi bunica Luizei Melencu. Aceştia nu ar fi adus informaţii importante, au apreciat avocata familiei Melencu şi bunicul copilei dispărute în 14 aprilie 2019.

Părinţii Alexandrei Măceşanu au evitat, şi la acest termen, expunerea publică. În schimb mătuşa Luizei Melencu a aruncat cu o sticlă din plastic în duba care l-a preluat pe Gheorghe Dincă la finalul şedinţei de judecată pentru a-l duce la penitenciar, după ce în cursul dimineţii a avut un scurt schimb de replici cu jandarmii care au avertizat-o să nu se mai apropie de gardul curţii tribunalului.

Adauga un comentariu