Local

BZI a fost cel mai citit ziar local din România în ziua alegerilor! Le mulţumim cititorilor noştri

Publicat: 29 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
BZI a fost cel mai citit ziar local din România în ziua alegerilor Le mulţumim cititorilor noştri
Logo BZI

Ca de fiecare dată, în ultimii ani, www.bzi.ro a fost cel mai citit ziar local din România, depășind cu mult celelalte cotidiene din ţară. Conform site-ului de monitorizare a presei www.trafic.ro, BZI a înregistrat în ziua de duminică, 27 septembrie 2020, un număr de 120.903 vizitatori unici, considerabil mai mult decât a avut Ziarul de Iaşi! Oricum Ziarul de Iaşi minte în privința cifrelor de trafic, pentru că fură întotdeauna la trafic, folosind roboții. Mai multe surse au sesizat de-a lungul timpului modul în care publicația fură la trafic.  BZI va continua să îşi respecte cititorii și să prezinte real datele!

Trebuie făcută precizarea ca în România, există două site-uri de monitorizare a presei, recunoscute unanim pe piaţa de publicitate naţională. De altfel, www.bzi.ro este singurul site local din România, care săptămânal depăşeşte suma de 500.000 de vizitatori unici şi 2.5 milioane de afişări!

Le mulţumim cititorilor din toată România că au ales să se informeze de pe www.bzi.ro şi de această dată, la fel ca la celelalte scrutinuri electorale!

Adauga un comentariu