Local

BZI.RO va oferi reclamă gratuită primelor 10 companii care au renunțat la serviciile companiilor austriece

Publicat: 09 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
BZI.RO va oferi reclamă gratuită primelor 10 companii care au renunțat la serviciile companiilor austriece
BZI.RO va face reclamă gratuită primelor 10 companii care au renunțat la serviciile companiilor austriece

România traversează o perioadă grea din punct de vedere economic. Vedem în jurul nostru cum interprinderile românești sunt asaltate de inspectorii fiscali, iar firmele mari sunt păsuite. Cu toate acestea, intr-un demers fără precedent în presa românească, BZI.RO va oferi reclamă gratuită primelor 10 companii românești care au renunțat la serviciile companiilor austriece.

Reclamă gratuită pe BZI.RO

BZI.RO este un site local de știri, lider al site-urilor locale din România. Cu milioane de cititori lunar, cu pagini de peste 5 milioane de urmăritori, BZI.RO are o activitate de peste 20 de ani în presa scrisă și vrea să pună umărul la construcția unei societăți așa cum ne-o dorim cu toții: o societate echitabilă unde firmele românești nu sunt discriminate. Din aceste considerente, Cotidianul Bună Ziua Iași va oferi reclamă gratuită primelor 10 firme care au întrerupt contactele cu firmele cu capital austriac.

În ce va consta reclama gratuită?

BZI.RO va oferi reclamă gratuită pentru 10 firme în condițiile de mai sus. Reclama va consta într-un articol SEO cu lista firmelor care fac parte din campanie. Concret, vom scrie un articol cu cele 10 firme, articol însoțit de numele firmei, o poză generică și câteva rânduri drept descriere. Pentru cei interesați, și care respectă condițiile prezentate, de reclama gratuită, vă stăm  la dispoziție pe adresa de email [email protected]

 

Adauga un comentariu