Local

BZI şi Royal Print donează viziere personalului din spitalele ieşene – FOTO, VIDEO

Publicat: 09 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Compania Royal Print donează în această perioadă o mie de viziere de protecţie pentru medicii din spitalele ieşene. Alături de companie, în sprijinul cadrelor medicale aflate în prima linie a bătăliei cu pandemia de Covid-19, se afla şi cotidianul BUNĂ ZIUA IAŞI, cu 100 de viziere ce vor fi donate spitalelor ieşene. Toate aceste viziere vor ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie de echipamente de protecţie, în unităţile medicale în care medicii sunt expuşi riscului de infectare în orice moment.
„Ţinând cont de nevoia suplimentară de protecție împotriva virusului Covid-19 şi din nevoia de reorganizare a activităţii care în această perioadă este deficitara, am decis reprofilarea pe producţia de viziere. Folosim materiale din poliester transparent lucios, ultra-clear, cu grosimea de 175 microni. Acesta este ideal pentru producerea vizierelor / măştilor de protecţie contra Covid-19, pentru personalul medical şi nu numai”, au arătat reprezentanţii Royal Print.

Printre beneficiile materialului din care au fost produse vizierele se numără: Rezistenta – Materialul din care este realizată viziera este solid, fiind rezistent la zgârieturi.
• Transparenta – Scutul de protecţie permite o vizibilitate ultraclear de 95 la sută, fără a distorsiona vederea.
• Uşor de curăţat/dezinfectat. Aceasta se poate curăţa după fiecare utilizare (cu alcool sau dezinfectant), astfel încât o puteţi folosi zilnic.
• Protecţie sporită – Se recomandă purtarea zilnică a vizierei pentru cadrele medicale pentru a se proteja şi a-i proteja pe ceilalţi.

Cum potă ajunge aceste viziere în spitale?

Dimensiunea unei viziere este 340 x 250 mm. „Produsul NU este atestat şi NU promite protecţia împotriva virusului Covid-19, el fiind o variantă alternativă şi accesibilă pentru protecţia suplimentară. Produsul poate fi achiziţionat la preţul de 11 lei/buc, iar noi le donam spitalelor din judeţul Iaşi.
Dacă cineva vrea să achiziţioneze pentru donare, le vom livra personal la spitale, poliţie, etc şi vom arăta dovada donării. De menţionat că la 100 de viziere cumpărate noi mai donam 50 de viziere instituţiilor care au nevoie de ele. Pentru moment procesul de producţie este în proces de echilibrare şi estimăm o capacitate de producţie de 300 bucăţi pe zi.
Până acum am donat 200 de viziere la Spitalul Sf. Spiridon, 250 viziere la Spitalul Socola, 100 viziere laSpitalul de Neurochirurgie şi 50 viziere Spitalul Militar.

Compania Royal Print are ca profil de activitate producţia de materiale publicitare . Compania activează de 10 ani în producţie publicitară reclame luminoase şi signalistica, materiale publicitare (cărţi de vizită, cataloage de prezentare, flyrere şi pliante etc) şi personalizare obiecte promoţionale.

 

30 de viziere pentru Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi

În plină pandemie, cea mai mare necesitate a cadrelor medicale o reprezintă costumele de protecţie. Cotidianul Bună Ziua Iaşi împreună cu Royal Prinţ au distribuit 100 de viziere către Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, Unitatea de Primiri Urgente Sf. Spiridon Iaşi şi Spitalul de Pneumoftiziologie. Reprezentanţii unităţilor medicale şi-au exprimat bucuria. “ Aţi adus viziere, ne bucurăm foarte mult, sunt materiale consumabile, le folosesc şi muncitorii din curte care au nevoie de protecţie. Aici se spală şi maşinile iar muncitorii au nevoie şi ei de protecţie”, a specificat prof. Dr. Carmen Dorobat. La Spitalul de Boli Infecţioase au ajuns 30 de viziere.

“Avem mare nevoie de materiale de protecţie”

Spitalul de Pneumoftiziologie a primit din partea Bzi 40 de viziere. “În plină pandemie, avem mare nevoie de materiale de protecţie. Multum Bzi şi Royal Print pentru donaţie”, dr. Costică Mitrofan, director medical de la Spitalul de Pneumoftiziologie.

La Unitatea de Primiri Urgente cadrele medicale intra zilnic în contact cu zeci de pacienţi. Nimeni nu ştie cine e sau nu infectat. Către cadrele medicale de la UPU Sf. Spiridon Iaşi au primit 30 de viziere din partea Bzi.

Dacă ştiţi medici şi spitale care au nevoie de viziere vă rugăm să lăsaţi un comentariu!

Adauga un comentariu