Cancan

Cabral Ibacka, în vacanță cu soția și cei trei copii. Aceștia au o relație specială

Publicat: 25 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cabral Ibacka în vacanță cu soția și cei trei copii. Aceștia au o relație specială
Cabral Ibacka este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România

Îndrăgitul prezentator TV Cabral Ibacka a fost recent într-o scurtă vacanță cu soția și cei trei copii, cu toții distrându-se de minune. Vedeta, care se află la al doilea mariaj, are o fiică mare, Inoke, studentă în Olanda. Acum, Cabral și actuala soție au mers cu Namiko și Tiago în vizită la Amsterdam.

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România, cu o carieră de succes atât în televiziune, cât și în actoria. S-a bucurat de-a lungul timpului de o mare popularitate, datorită carismei și sincerității sale, adunând de partea lui un număr impresionant de fani.

Cabral Ibacka, în vacanță cu soția și cei trei copii

Cunoscutul prezentator TV Cabral Ibacka a publicat recent o fotografie rară cu cei trei copii ai săi: Namiko, Tiago și Inoke, împreună cu un mesaj emoționant. Fotografia și mesajul au fost postate pe rețelele de socializare și au stârnit numeroase reacții pozitive din partea fanilor.

Prezentatorul de televiziune are doi copii cu soția sa, Andreea Ibacka, pe Namiko și Tiago, și o fiică dintr-o relație anterioară, pe Inoke. Recent, el a făcut o fotografie cu toți cei trei copii împreună și a publicat-o online, alături de un mesaj emoționant.

„Ăștia sunt ai mei. Toți trei. Și stau în spatele lor și fur poze cu ei și efectiv mi-e greu să respir când îi văd cum țopăie mulțumiți în fața mea… Parcă mă uit la un film din ăla frumos, în care cumva – uimitor! – joc și eu”, a scris Cabral Ibacka pe contul de Instagram.

Inoke are o relație specială cu frații mai mici

Desi există o diferență de vârstă considerabilă între Inoke și frații săi mai mici, Namiko și Tiago, cei trei copii se înțeleg de minune și profită de fiecare moment petrecut împreună. Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a mărturisit că, în pofida diferenței de vârstă, relația dintre copii este una specială, ei comunicând des la telefon.

„Ne vedem de câte ori putem, de câte ori vine ea în țară, de sărbători. Sau astă vară am petrecut o vacanță absolut superbă și cu copiii mici la ea în vizită. Am mers peste tot. A avut disponibilitate completă spre toate parcurile de distracții împreună cu frățiorii mai mici.

Chiar dacă e o diferență foarte mare, de o generație aproape, au o relație foarte mișto. Nu e relația clasică de surori. E foarte mișto să le vezi vorbind pe videocall pe Namiko cu Inoke. Asta mică îi povestește toate prostiile ei, dramele de la grădiniță”, declara Andreea Ibacka în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu