Actualitate

Cabral, lăsat singur de familie în Republica Dominicană. Soția și copiii au revenit în țară

Publicat: 22 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cabral lăsat singur de familie în Republica Dominicană. Soția și copiii au revenit în țară
După ce i-a plecat familia din Republica Dominicană, Cabral a recunoscut că își îneacă amarul în băutură

Îndrăgitul prezentator TV Cabral a fost lăsat singur de familie în Republica Dominicană, unde prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Recent, aceștia au simțit pe viu puterea uraganului Fiona, care a lăsat ravagii în urmă. Trist și abătut, Cabral și-a anunțat fanii că își îneacă amarul în băutură după plecarea celor dragi acasă.

Cabral se află de ceva vreme în Republica Dominicană, unde prezintă alături de Adela Popescu emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pentru o perioadă, îndrăgitul prezentator i-a avut alături pe soție și cei doi copii mici, Namiko și Tiago. Din nefericire pentru el, vacanța Andreei Ibacka în Republica Dominicană a luat sfârșit, așa că actrița și copiii s-au întors acasă.

Odată cu plecarea celor dragi, Cabral a realizat că zilele vor trece foarte greu de acum înainte, până ce va ajunge și el înapoi acasă. Afectat după plecarea familiei sale, prezentatorul a scris un mesaj emoționant în mediul online, în care a mărturisit că deja simte că nu va mai fi mult până ce va începe să-și exprime sentimentele prin „jelanie”.

Cabral, lăsat singur de familie în Republica Dominicană

Cabral și-a vărsat amarul pe Facebook imediat după ce familia sa s-a urcat în avionul spre România. A scris un mesaj emoționant, însă, în același timp, nu a uitat să facă haz de necaz și să se autoironizeze, spunându-le admiratorilor săi să nu se mire în cazul în care va apărea pe rețelele de socializare „cu muci și vălelei”, mai ales că are o companie de nădejde, „o sticlă întreagă de gin și trei sticle de tonic”.

„Mi-a plecat familia spre casă.
Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol.
Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic.
O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar.
Așa că dacă nu adorm repede… stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei.
Și dacă am greșeli în text… sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi”, a scris Cabral pe pagina de socializare.

Cabral și familia lui au trecut cu bine peste uraganul Fiona

Cabral și Andreea Ibacka au trecut împreună peste uraganul Fiona, care a lăsat ravagii în urma lui în Republica Dominicană. Chiar dacă au trăit această experiență deloc plăcută, au avut parte de o vacanță care, în final, s-a dovedit a fi foarte plăcută și palpitantă, cu bune și cu mai puțin bune.

„Curentul e oprit de 30 de ore.
Apa la fel.
Dar e apă pe jos prin toată casa.
Cumva e simpatic, mă simt ca-n anii 80 în Berceni. Doar că acum urlă de nebuni Tiago și Namiko și nu bate niciun sensibil în țeavă.
Bine măcar că telefonia mobilă și netul mobil merg cam 3 minute la fiecare 40 de minute… probabil pornesc oamenii un generator la stâlpul de GSM”, a scris Cabral.

Adauga un comentariu