National

Cadavrul copilului căutat săptămâni întregi a fost găsit în descompunere, într-un loc greu accesibil

Publicat: 03 apr. 2021
Sebastian, baiatul disparut din Arad, zambeste
Sebastian

Imagini șocante în județul Arad! După aproape 3 luni de căutări, cadavrul băiețelului Corbei Sebstian Ionel a fost găsit. Poliția spune că era în descompunere, într-un loc greu accesibil. Un cioban l-ar fi găsit pe copil și a sunat la 112.

”Astăzi, 3 aprilie 2021,în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru AGERPRES, că se merge pe ipoteza că este cadavrul lui Sebastian Corbei, însă doar prin teste ADN ar urma să fie confirmată sau infirmată această variantă. În zonă nu a fost dat dispărut alt copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea și încălțămintea identică cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.”, precizează IPJ Arad.

9 ianuarie, ziua în care Sebastian Corbei a fost văzut pentru ultima dată

Sebastian Corbei a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16,30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă dimineaţa, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân. Mama copilului a sunat la 112 în jurul orei 19,00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă.

Sute de oameni au participat timp de mai multe săptămâni, alături de poliție și jandarmi, la căutarea micuțului, însă nu au reușit să îl găsească. Poliția a deschis un dosar penal pentru a se elucida modul în care a murit băiețelul de numai 7 ani. Se ia în calcul inclusiv pista uciderii, mai ales că este de neexplicat cum ar fi putut ajunge în locul în care a fost descoperit.
Adauga un comentariu