International

Cadavrul unui român a fost găsit într-o piață publică din Italia

Publicat: 27 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cadavrul unui român a fost găsit într-o piață publică din Italia
Plimbarea unor italieni s-a transformat într-un moment de coșmar, după ce au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat

Este alertă în Italia! Cadavrul unui român a fost găsit într-o piață publică, vizitată de o mulțime de oameni. Mai mulți trecători au sunat imediat la poliție, după ce au găsit trupul neînsuflețit al românului. Iată ce ipoteze au polițiștii cu privire la cauza morții.

Plimbarea unor italieni s-a transformat într-un moment de coșmar, după ce au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat. S-a dovedit că ar fi vorba chiar despre un român, care zăcea pe jos într-o piață publică. Românul era deja mort în momentul în care a fost găsit, astfel că nu ar mai fi fost șanse ca cineva să îi salveze viața.

Un român a fost găsit mort într-o piață în Italia

Descoperirea a avut loc în urmă cu puțin timp, astfel că ancheta este în curs de desfășurare. Cauza morții bărbatului nu a fost confirmată și se așteaptă rezultatele autopsiei. După ce a fost găsit mort, românul a fost preluat și dus la o unitate medicală.

Nu se știe exact din ce cauză a murit, dar se știe că s-ar fi găsit lângă cadavrul său o sticlă de alcool și medicamente. Această combinație ar fi putut să îi fie fatală, după cum suspectează chiar și medicii. Deși această ipoteză pare cea mai plauzibilă, nu se exclud nici alte presupuse cauze, cum ar fi o posibilă infracțiune.

Bărbatul nu ar fi avut locuință și ar fi locuit pe stradă de mai mult timp, iar acest lucru se pare că ar fi avut un impact major asupra sănătății lui.

Un român a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Un român a primit o pedeapsă dură cu închisoarea. La vârsta de 45 de ani, Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, după ce a ucis un patron de săli de jocuri din Italia, iar mai apoi i-a furat suma de 2.900 euro, pe care o avea la el în acel moment.

Italianul a fost găsit într-o baltă de sânge și dus la spital, dar la scurt timp a murit. Așadar, pedeapsa lui Daniel Ispas s-a agravat. Bărbatul și-a recunoscut fapta, de teamă ca ar fi putut să primească o pedeapsă cu închisoarea pe viață.

Adauga un comentariu