National

Cadavrul unui tânăr a fost descoperit într-o mașină din Pitești. Cauzele decesului sunt neclare

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cadavrul unui tânăr a fost descoperit într-o mașină din Pitești. Cauzele decesului sunt neclare
Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești

Cadavrul unui tânăr a fost descoperit în noaptea de miercuri spre joi, 9 mai, într-o mașină din Pitești. Autoturismul se afla în apropierea locului de muncă al tânărului. Autoritățile au început o anchetă, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Argeș „polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un echipaj medical, că în urma intervenției la un caz pe raza municipiului Pitești, a fost constatat decesul unui bărbat de 30 de ani”.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că bărbatul în cauză a fost găsit într-un autoturism parcat în apropierea locului de muncă.

„Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, au explicat anchetatorii.

Pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Descoperire macabră în Baia Mare

Într-o ordine de idei asemnătoare, poliţiştii din Baia Mare au făcut o descoperire macabră într-un apartament din oraş. O patrulă a Poliţiei Locale din Municipiul Baia Mare care se afla pe Bulevardul Bucureşti a fost sesizată că dintr-un apartament se simte un miros îngrozitor.

Poliţiştii au mers la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă şi în acel moment au cerut sprijin poliţiei şi pompierilor.

Un echipaj de la descarcerare, dar şi un echipaj SMURD şi două echipaje ale poliţiei au sosit imediat la faţa locului. Pentru a pătrunde în apartament, pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa.

În interior, au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani. Vecinii au declarat că nu l-au mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni, iar angajatorul lui a confirmat faptul că în ultimele zile, el nu s-a prezentat la locul de muncă.

Criminaliştii au examinat cadavrul, dar nu au descoperit urme de violenţă.

Adauga un comentariu