International

Cadavrul unui tânăr român a fost găsit pe malul unui râu din Italia. Avea 22 de ani și un copil de câteva luni

Publicat: 05 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cadavrul unui tânăr român a fost găsit pe malul unui râu din Italia. Avea 22 de ani și un copil de câteva luni
Cadavrul unui tânăr român a fost găsit pe malul unui râu din Italia de un fermier din Chivasso.

Cadavrul unui tânăr român a fost găsit pe malul unui râu din Italia de un fermier din Chivasso. Radu Andrei M. a fost găsit pe malul râului Po. Bărbatul era originar din Bacău, dar locuia în Crescentino, Italia, alături de familia sa.

Identitatea tânărului a fost stabilită după tatuajul de pe braţ, potrivit anchetatorilor.

Tânăr român a fost găsit pe malul unui râu din Italia

Potrivit autorităților, cadavrul aparține unui tânăr cetățean român care locuiește în provincia Vercelli și care deja cunoscut de poliție pentru numeroase infracțiuni comise în trecut. Trupul acestuia a fost găsit de către un fermier local. Radu Andrei M. era  îmbrăcat într-un hanorac, blugi și o jachetă și era întins cu fața în sus pe iarbă lângă un copac.

Mama, fratele și logodnica sa deplâng moartea prematură a tânărului de 22 de ani.

Ce mesaje a transmis familia îndurerată

Trupul unui tânăr român a fost găsit pe malul unui râu din Italia. În vârstă de doar 22 de ani acesta a lăsat în urmă o familie îndurerată. Rudele tânărului au transmis mai multe mesaje dureroase pe rețelele de socializare.

„Adio, iubirea mea cea mai mare. Nu trebuia să se întâmple asta. Ai murit singur pe stradă, te-a ucis. Nu te putem uita niciodată, ești mereu în inimile noastre. Mama Miron V, logodnica, Giorgia, fiul tău Alessio de 7 luni și fratele Vlad. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne în inima noastră pentru totdeauna“, a scris îngenuncheată de durere, mama sa, pe o rețea de socializare.

„Adio, iubirea mea, o să ne fie tare dor de tine. Nu pare adevărat că nu mai ești aici cu noi. Te așteptam acasă dar degeaba. Știu că îl vei veghea pe fiul nostru de sus. Te iubesc enorm de mult“, a scris și logodnica sa, Giorgia.

În urma cu cinci ani un ieșean cunoscut în toată lumea interlopă a murit în Italia

În urma cu cinci ani un tânăr din Iași cunoscut în toată lumea interlopă și-a pierdut viața într-un accident rutier. Este vorba de Constantin Bobocel, de 31 ani, cunoscut de toată lumea sub numele de Ministras.

Accidentul a avut loc în noaptea de 13/14 mai 2015 la intrare în Roma. Constantin Bobocel se afla pe scaunul din dreapta a unui autoturism Alfa Romeo, iar la volan se afla un nepot de-al său. Din cauza vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac.

Acul de la kilometraj s-a blocat la viteza de 160 de kilometri la oră. Autoturismul este model vechi, din anii 2000, iar Constantin Bobocel nu a avut nicio șansă de scăpare. Deși echipajele de la Ambulanță au ajuns destul de repede la fața locului, Ministras nu a putut fi readus la viață. Acesta a decedat pe loc.

Ceilalți pasageri din autoturism au scapăt cu viață. Șoferul nu are nicio zgârietură, iar pasagerul din spate are un picior rupt. Ministras era plecat la muncă în Italia de câteva săptămâni și zilele acestea urma să se întoarcă în țară. Acesta își construia o casa destul de mare în cartierul Păcuret.

Mama lui Ministras a auzit de la televizor de moartea acestuia. „Am auzit că a fost cu doi băieți în mașină. Nu era el la volan. Am aflat de accident de la televizor. Am auzit că atunci când s-a răsturnat mașina pe-o parte așa, a făcut o bombă, o explozie cum s-ar zice. Ei au venit unul peste altul în mașină”, spunea la acea vreme femeia îndurerată.

Adauga un comentariu