Magazin

Cadouri de Crăciun – idei inspirate pentru Sărbătorile de iarnă 2019

Publicat: 27 nov. 2019

Mai este foarte puțin timp până la Crăciun, am intrat deja în cea mai agitată perioadă din an, în care pare că toată lumea se grăbește mai mult decât de obicei. Traficul sufocant din marile orașe ajunge la apogeul anual, iar goana după cadouri este în plină desfășurare. Din fericire, mai nou există și oportunitățile din mediul online, care mai relaxează puțin acest ritm alert. Multe pregătiri se pot face de la distanță, cumpărăturile se pot realiza pe internet, chiar și de pe dispozitive mobile precum smartphone. Black Friday s-a consumat oficial, începe Luna Cadourilor și shoppingul intră în ultima etapă din an, marcată pe de o parte de spiritul Sărbătorilor de iarnă (produse de sezon), iar pe de altă parte de dorința de a face daruri cât mai apreciate celor care contează pentru noi.

Unii au profitat deja de Black Friday pentru cadouri de Crăciun, însă cele mai multe persoane face alegerile în luna decembrie. Cel mai mult se caută… ideile inspirate. Se spune că trebuie să faci cadouri din inimă, însă în mod pragmatic trebuie să ținem cont de preferințele persoanelor, de trenduri, de contextul relației. Un cadou inspirat înseamnă un cadou apreciat cu adevărat și pe cât se poate de util.

În ceea ce privește cadourile clasice, care se pot ambala (și eventual așeza sub brad), anul acesta pare că în trend sunt gadgeturile (atunci când bugetul permite), voucherele în magazine de fashion și ceasurile de mână. Această ultima categorie se remarcă prin eleganță. Iată un cadou universal, apreciat în orice moment, ce poate fi un cadou inspirat de Crăciun indiferent de tipul de destinatar. Se pot alege ceasuri bărbătești și ceasuri de damă ( pe pretzmic.ro oferta este foarte bogata)pentru jumătatea de cuplu, pentru copii, pentru părinți, chiar și bunicii se vor bucura de ceasuri moderne cu tente clasice. 

Partea cea mai bună este că ceasurile de mână sunt disponibile în magazinele online în atât de multe variante, încât poți alege modele pentru orice persoană. Vei intui desigur preferințele, să alegi un ceas este poate cea mai simplu alegere în materie de cadouri de Crăciun. Și totuși, o alegere care garantat va aduce bucurie. Poți cumpăra ceasuri bărbătești business, casual sau sport, precum și ceasuri pentru femei din gamele fashion, casual sau office inclusiv pentru prieteni și colegi. Dacă la locul de muncă se organizează o acțiune de tip Secret Santa, vestea bună este că găsești pe internet ceasuri ieftine cu aspect și funcții premium, care vor impresiona garantat.

O altă idee inspirată pentru a devenit un cadou de Crăciun o reprezintă alegerea unei vacanțe. Nu neapărat pentru Crăciun în sine, căci cele mai multe persoane preferă să petreacă acasă această sărbătoare de familie și, în plus, ar putea să fie destul de târziu pentru a face aranjamente convenabile. Mai degrabă ai putea cumpăra bilete de avion pentru următoarele luni sau chiar un sejur la mare pentru vara 2020. Vei putea printa voucherele și le vei așeza sub brad într-un plic introdus la rândul lui într-o cutie frumos ambalată. Momentele de descoperire a cadoului efectiv vor fi în sine foarte plăcute și vor merita tot efortul. 

Poți chiar să combini cadourile, să alegi de exemplu un ceas de damă alături de o bijuterie sau bilete de avion. O alta idee de asemenea complementară altor cadouri ar fi un dar dulce, dar mai ieșit din comun. Poți găsi pe internet ciocolată personalizată, poți alege cutii de bomboane exclusive, cu arome fine și topinguri inedite. loading...

Adauga un comentariu