Actualitate

Câinele de urmă Teba l-a identificat pe criminalul femeilor din Satu Mare

Publicat: 13 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câinele de urmă Teba l-a identificat pe criminalul femeilor din Satu Mare

Bărbatul suspectat de omorârea a două femei în Bârsăul de Sus, județul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă Teba, de la IPJ Maramureș. I-a dus pe anchetatori la locuința acestuia. Surse judiciare au declarat, vineri că Teba, o cățea ciobănesc german, a fost instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române.

„În cazul dublei crime de la Bârsăul de Sus, s-a solicitat ajutorul polițiștilor de la IPJ Maramureș pentru a interveni la cercetările la fața locului. Astfel, câinele de urmă Teba, împreună cu conductorul său, au fost trimiși la locul faptei. Teba a luat urma și i-a orientat pe anchetatori spre locuința suspectului. Acesta a putut fi dus la audieri și, ulterior, reținut și arestat. Teba, ciobănesc german, are aproape 4 ani. Este de la început la IPJ Maramureș, de când era pui, fiind instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române. ”, au spus sursele citate.

Împreună cu conductorul ei, Teba a obținut titlul de „Cel mai bun echipaj canin al Poliției Române”.

Două femei, de 53 și 65 de ani, au fost ucise marți, într-o casă din Bârsăul de Sus. Acestea au fost lovite în cap de mai multe ori. Bărbatul bănuit că le-a omorât pe cele două femei a fost arestat preventiv joi seara de magistrații Tribunalului Satu Mare.

Adauga un comentariu