Stiri si curiozitati

Calendar chinezesc – sarcină: Cum poți afla sexul copilului

Publicat: 12 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Calendar chinezesc - sarcină Cum poți afla sexul copilului
Multă lume consideră calendarul chinezesc drept una dintre cele mai precise metode de determinare a sexului unui copil

Calendarul chinezesc în sarcină reprezintă o modalitate de calcul a sexului bebelușului care se bazează pe vârsta mamei și luna conceperii bebelușului.

Când într-o familie se vorbește despre venire ape lume a unui bebeluș, apropiații vor să știe dacă va fi fetiță sau băiețel. Fără a avea la bază o metodă științifică, calendarul chinezesc reprezintă o hartă speciala care poate determina sexul copilului.

Deși nu exită vreo demonstrație a modului în care s-a făcut calculul, multă lume consideră calendarul chinezesc drept una dintre cele mai precise metode de determinare a sexului unui copil, bazat pe vârsta mamei și pe luna în care este conceput bebelușul.

Stabilirea sexului bebelușului are o eficiență de peste 60%, chiar dacă nu sunt informații și dovezi reale care să ateste succesul calendarului chinezesc.

un băiat și o fetiț ăbebeluș
Multă lume consideră calendarul chinezesc drept una dintre cele mai precise metode de determinare a sexului unui copil

Calendar chinezesc – sarcină: Harta concepției la chinezi

Mulți părinți sunt curioși să afle sexul bebelușului cât mai repede. Tocmai de aceea, multe persoane fac calcule peste calcule despre momentul, luna și zodia în care este bine să concepi bebelușul.

Mai mult, au apărut pe internet tot felul de tratamente naturiste „minune“, plante sau ierburi, chiar și poziții sexuale speciale pentru ca bebelușul să fie băiat sau fată, în funcție de ce își dorește fiecare cuplu.

Calendarul chinezesc reprezintă o hartă a concepției și este veche de peste 700 de ani. Inițial, aceasta a fost folosită cu un scop precis de către familiile regale. Astfel, se credea că se poate stabili cel mai bun moment de concepere a băieților. Tradiția spunea că urmași la tron pot fi doar moștenitori pe linie masculină. Astfel, cuplul regal era obligat să aibă cel puțin un moștenitor băiat.

Încă de atunci există credința că precizia acestei hărți este de 90% dacă este folosită în mod corect.

hartă calendar chinezesc
Multă lume consideră calendarul chinezesc drept una dintre cele mai precise metode de determinare a sexului unui copil

Cum se folosește calendarul chinezesc

Pentru a putea planifica sexul copilului în funcție de calnedarul chinezesc, o femeie trebuie să țină cont de vârsta pe care o are cu modelul de pe harta chinezească. Astfel, o femeie care este născută între 1 ianuarie și 20 februarie (inclusiv aceste date) poate folosi vârsta reală pentru a fec calculul. În cazul femeilor născute între 21 februarie și 31 decembrie (inclusiv aceste date), acestea trebuie să adauge un an în plus la vârsta pe care o are.

Știind precis ce vârstă se ia în calcul, se calculează, în funcție de calendarul chinezesc, luna concepției. Pentru asta se folsoește stilul chinezesc, care poresupune un calculator special.

Dupa ce s-a stabilit exact vârsta femeii și luna concepției conform calendarului chinezesc se va afla sexul copilului introducând datele în calculatorul virtual special creat în acest sens.

Potrivit calendarului chinezesc, pe vertical sunt numere corespunzătoare vârstei mamei, iar pe orizontală lunile de concepție. Prin intersectarea datelor care-ți corespund poate rezulta fie băiat (căsuțele marcate cu albastru), fie fetiță (căsuțele marcate cu roz).

Potirvit tradiției chinezești, luna iulie este una extrem de recomandată pentru a face băieței pentru femeile cu vârsta de: 18, 19, 20, 24, 26, 30, 31, 32, 34, 35, 36, 27, 29, 40, 42, 43, 44 sau 45 de ani.

În cazul în care cuplul își dorește o fetiță, luna aprilie este cea mai propice in acest sens pentru femeile cu vârsta de: 19, 21, 22, 23, 28, 29, 33, 34, 35, 37, 38, 39, 40, 41, 43 si 44 de ani.

femeie însărcinată care ține n mână niște botoșei albaștri și botoșei roz
Multă lume consideră calendarul chinezesc drept una dintre cele mai precise metode de determinare a sexului unui copil
Adauga un comentariu