Cancan

Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa. ”A fost cel mai Iuda dintre toți”

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa. A fost cel mai Iuda dintre toți
Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa pentru defăimare

Afaceristul Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa pentru defăimare.

În plus, Donca afirmă că Dorian Pop a făcut declarații false atunci când a pretins că a fost investitor în afacerea cu panouri solare.

Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa

După ce au apărut în fotografii ca cei mai buni prieteni, Călin Donca și Dorian Popa au intrat în conflict. Totul a început atunci când omul de afaceri a fost arestat, iar lui Dorian i s-au cerut explicații despre relația lor de prietenie. În acel moment, artistul s-a distanțat de Călin Donca.

”Cum a reusit sa ma pacaleasca? În primul rând gândițivă că a fost o chestie importantă pentru mine. Eu tin la moralitate, cum ma comport in fata lui Dumnezeu”, spune Dorian Popa.

Omul de afaceri Călin Donca intenționează să îl acționeze în instanță pe Dorian Popa pentru defăimare și pentru daunele pe care le-ar fi cauzat companiilor milionarului.

”Cu ce l-am păcălit? Dorian, va spun public, nu a bagat niciun leu in activitate, nu a investit. Se considera pagubit, dar a luat bani de la mine sa faca reclama unui proiect”, spune Călin Donca.

”Am cercetat un pic și am descoperit că in urma contractelor daca se rupe colaborarea poti lua panourile. Dar vorbind cu investitorii, am zis că ce facem cu panourile alea?”, mai spunea Dorian Popa.

”Am avut o relație buna. A fost alaturi de mine in proiect la inceput. A venit la mine acasă, a mâncat, s-a jucat cu copiii,a fost cel mai bun prieten. Bineinteles, cand esti bine nu e greu să-ti găsesti prieteni ca Dorian. Dorian a fost cel mai Iuda dintre toti nu doar ca s-a dat la o parte, a dat cu pietre in mine ca sa nu mai fie asociat”, a mai spus Călin Donca.

Călin Donca a fost inculpat într-un dosar stufos

Omul de afaceri Călin Donca a fost pus sub acuzare într-un caz complex, fiind suspectat că a înșelat mai multe persoane cu sume considerabile. Situația se referă la o afacere cu criptomonede în care mulți investitori au fost păcăliți. Conform procurorilor, Călin Donca ar fi obținut aproximativ 8 milioane de lei pe care i-ar fi transferat către o companie din Emiratele Arabe.

Mai târziu, și-ar fi achiziționat bunuri de lux în valoare de 340.000 de euro, inclusiv cele trei mașini. Acesta a fost motivul pentru care procuratorii le-au pus sub sechestru, iar acum sunt în custodia anchetatorilor.

După ce a stat închis o perioadă, Donca a revenit la libertate și a reînceput afacerea cu panouri solare, care l-a propulsat spre succes. Acum, se bucură de viață alături de familia sa în casa lor de la munte.

În prezent, Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa pentru defăimare.

Adauga un comentariu