Actualitate

Călin Georgescu dezvăluie despre cum România este condusă de corporații: ”Este lege dată în 1991”

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Călin Georgescu dezvăluie despre cum România este condusă de corporații Este lege dată în 1991
Călin Georgescu dezvăluie despre cum România este condusă de corporații

Călin Georgescu a dezvăluit recent faptul că România este condusă de corporații, iar în acest sens sun dovezi incontestabile, existând chiar o lege care confirmă spusele politicianului.

Dovezile sunt și se găsesc și în viața reală în contextul în care vedem că de zeci de ani deciziile mari sunt luate în afara țării, fără ca politicienii, oricare au fost ei, de la USR, PNL, PSD, UDMR, să comenteze prea mult.

Călin Georgescu susține că România este condusă de corporații, existând lege în acest sens

Este primăvara anului 1991, România trecuse în urmă cu aproximativ 1 an printr-o revoluție sângeroasă. Românii l-au executat în ziua de Crăciun pe dictatorul Nicolae Ceaușescu. Sunt primii ani de o așa zisă democrație, când la putere se aflau tot foștii comuniști de rang înalt. În fond nu se shimbase mai nimic, iar ca drept dovadă stau faimoasele mineriade din 1990 când minerii au bătut fără echivoc sute, mii de studenți care protestau pentru democrație. În tot acest context, a apărut o lege care prevedea că România trebuie să fie condusă de corporații, așa cum sublinează Călin Georgescu. Cum la acea dată opoziția ori era bătută – nu este metaforă pentru că s-a folosit forța brută pentru a anihila opoziția formată din partidele istorice, din Corneliu Coposu sau Ion Rațiu, nimeni nu s-a opus aceste legi care s-a dovedit a fi nocivă. Iată ce spune Călin Georgescu:

Este legea 28/15 03 1991 în care România acceptă acordul, sau statutul privind Corporația Financiară Internațională! V-am adus această lege, o aveți aici. Este o lege care este în vigoare și care practic subordonează de departe țara unei corporații. Practic noi nu mai suntem țară democratică de mult. Suntem o corporație. Eu am spus asta odată oficial, și o spun și acum cu această ocazie, că România nu a fost condusă, în 34 de ani niciodată nici de la Palatul Victoria, nici de la Palatul Cotroceni! a explicat Călin Georgescu.

România a vândut și mai vinde către corporații

În istoria postdecembristă am văzut cum numeroasele fabrici, care înainte de 89 produceau mașini, utilaje agricole, oțel, produse chimice care erau exportate cu succes în toată Africa, și nu numai, au început să fie abandonate, să fie vândute pe bucăți către diverse grupuri de interes. Marea industrie dinainte de 89 a ajuns, încă din anii 90 un mare morman de gunoi din care au furat toți. De la politicienii din vârf până la simpli oameni care au furat fier și alte metale pe care ulterior le-au valorificat.

Revenind în zilele noastre trebuie să mai punctăm că și în aceste momente ceea ce a mai rămas moștenire este vândut pe bucată. În legătură cu resursele naționale, extrem de valoroase, actualul Guvern PSD-PNL plănuiește să le cede minele de sare care conțin grafit, un component esențial în industria electronicelor. Fondul Proprietatea este deținut la rându-i de Franklin Templeton Investments o companie din Marea Britanie cu sediul în Luxemburg și care este deținută, din umbră, de nimeni alții decât de familia Rothschild. În România, Fondul Proprietatea deține numeroase active de o importanță deosebită.

Sunt zvonuri rezonabile că se pune la cale chiar în aceste zile vânzarea pachetului majoritar al SALROM, a Autorității Române de Sare. Statul român dispune prin minister de 51%, iar 49% de Fondul Proprietatea. Așadar, se merge pe sârmă pentru că vânzarea a 1-2% procente înseamnă că statul își ia mâna de pe SALROM, adică de pe ultima bogăție, resursă importantă care ne-a mai rămas. Ceea ce este relevant este că dacă se vinde SALROM, se vând toate minele părăsite care sunt niște locuri extraordinare de depozitare a gazelor într-o perioadă în care strategic este să cumperi gaze atunci când sunt ieftine și să poți să le vinzi când sunt scumpe. Oare cine vrea să ia SALROM, să dețină pachetul majoritar în final? Ghici ciupercă ce-i. a fost comentariul făcut de Sorin Roșca Stănescu

Așadar, pentru cei care nu cred în teoriile conspirației, Călin Georgescu a publicat legea prin care România este condusă de corporații! Sunt dovezi de necontestat, iar statul român a fost în ultimii 34 de ani o simplă marionetă în mâna păpușarilor.

Adauga un comentariu