National

Călin Popescu Tăriceanu a mers la vot impreuna cu sotia. Cum arata Lodedana Popescu Tăriceanu

Publicat: 27 sept. 2020
Fostul preşedinte ALDE, Călin Popescu Tăriceanu

Apariție rară, Lodedana Popescu Tăriceanu, și-a însoțit duminică dimineață, soțul la secția de votare. Călin Popescu Tăriceanu candidează la funcția de primar general al Capitalei, fiind unul din cei 18 care-și doresc să ocupe fotoliul de edil al Bucureștiului în următorii 4 ani

Îmbrăcată sobră, cu un costum gri închis, cu pantalon, Loredana Popescu Tăriceanu a stat discretă lângă soțul său până la intrarea în secția de vot, apoi s-a îndepîrtat de acesta în timpul în care politicianul a vorbit în fața jurnaliștilor prezenți.

Loredana Popescu Tăriceanu este a cincea nevastă a politicianului

Loredana Popescu Tăriceanu este designer vestimentar și a devenit a cincea soție a politicianului în 2013. Conform declarației de avere depusă de Călin Popescu Tăriceanu în calitate de candidat la Primăria Bucureștiului, soția sa lucrează ca designer vestimentar la o societate comercială, de unde anul trecut a obținut un venit total de 35.000 lei. Totuși, soțul ei este unul dintre cei mai bogați politicieni români, iar veniturile sale de anul trecut au fost uriașe – 1,06 milioane lei doar din dividendele companiei auto pe care o deține.

Dar, Călin Popescu Tăriceanu este și parlamentar și ocupă funcția de președinte al Senatului, de unde primește salariu. În total, conform unui calcul realizat de WOWbiz.ro, Călin Popescu Tăriceanu a avut anul trecut un venit total de 1,46 milioane lei, ceea ce înseamnă un venit mediu de 122.000 lei pe lună, sumă pe care mulți abia o au pe întreg anul.

Loredana Popescu Tăriceanu este cu 26 de ani mai tânără decât soțul ei, care are 68 de ani, iar la finalul anului 2014, ea a devenit mama unui băiețel. Este primul său copil, dar al treilea al lui Călin Popescu Tăriceanu, care mai are doi băieți din căsătoriile anterioare. Mereu discret cu viața sa personală, Călin Popescu Tăriceanu a apărut în ultimii ani doar de câteva ori alături de soția sa, la eveimentele importante.

Coronavirusul continuă să facă victime în România: 1.269 au fost testate pozitiv cu SARS-CoV-2

Adauga un comentariu