Magazin

Cămașa în carouri sau cum să fii la modă cu un cod reducere elefant

Publicat: 30 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cămașa în carouri sau cum să fii la modă cu un cod reducere elefant

Deși a fost considerată a fi de modă veche, dispărută în anii ’90, cămașa în carouri a revenit puternic în ultimii ani și se impune că un must have în orice garderobă masculină care se respectă. Oricare ar fi tipul de cămașă, purtat peste blugi, complet închisa la guler, sau care stă descheiată afișând un tricou simplu, se poate asorta astfel încât să devină o ținută confortabilă pentru serviciu sau pentru o cină în doi, fiind foarte versatilă.

Instrucțiunile pentru cămașa în carouri achiziționată de pe elefant.ro

Există mai multe moduri de a purta cămașa în carouri în funcție de stilul pe care doriți să îl adoptați. Ar trebui să-l porți cu gulerul închis sau să lași câteva butoane descheiate? Purtați un tricou dedesubt sau nu puneți nimic? O purtați cu o curea în talie? Cu sau fără pulover?

Iată câteva variante care vă vor ajuta să vă hotărâți:

. Hipster: cămașa în carouri este complet încheiată și merge cu un stil cu siguranță asumat și foarte estetic.

. Casual: cămașa în carouri este complet deschisă. Este un mare clasic pentru weekenduri, pentru plimbări pe malul mării. Purtată cu un tricou cu gât în ​​V sau cu o bluza cu gât rotund, se găsește adesea asociată cu pantaloni chino bej și o pereche de pantofi sport.

. Grunge: Cei mai tineri nu au experimentat această epocă grozavă de la începutul anilor 90 cu un grup că Nirvana, care a fost emblemă prin excelență. Stilul grunge revine în prim plan. Cămașa în carouri este mai degrabă un accesoriu decât o îmbrăcăminte de la sine.

Dacă doriți să fiți la modă în stil grunge, trucul este să legați în talie mânecile cămășii în carouri.

Ce culori să alegeți?

Există, desigur, culori care sunt mai populare în stilul de șah. Pe lângă faimosul roșu, recomandăm cu tărie nuanțele de negru și gri. Purtând o cămașă în carouri care are nuanțe de negru și gri, o poți împerechea cu pantaloni închiși la culoare minunați.

Alte culori care sunt, de asemenea, foarte populare în alegerea cămășilor în carouri sunt nuanțele de albastru și verde. Toate aceste culori sunt purtate mai des iarnă, iar acest lucru explică alegerea acestor culori.

Cu ce să purtați o cămașă în carouri?

Dacă doriți să purtați o cămașă în carouri în aer liber, cu o jachetă ușoară, pantalonii din velur sunt perfecți. Pantalonii de catifea, neglijați mult timp, au revenit la modă. Evident, trebuie să mergeți și după trend și să nu scotociți în dulapurile bunicului.

Puteți alege pantaloni din velur de la mărci precum foarte cunoscute la un preț grozav cu un cod reducere elefant.

Această cămașă este atât de înrădăcinată într-un aspect hispter sau mai sport, încât ar fi nedrept să o porți cu altceva decât cizme. Indiferent de modelul de cizme pentru care optați sunt pantofii ideali.

Din piele netedă, combinarea cizmelor cu o cămașă de flanel în carouri și pantaloni închiși la culoare reprezintă o ținută trendy prin excelență! Combinația va fi și mai explozivă dacă adăugați un cod de reducere pentru elefant.

Adauga un comentariu