Bursa Barfelor

Cameluța nu a călcat încă nici într-un scuipat de premar, dar visează că poate rezolva toate problemele

Publicat: 24 iul. 2020

Nu putem încheia rubricuța noastră de astăzi fără ca babele bârfitoare să tragă o ocheadă și prin lumea politichiei locale, acolo unde știm deja candidații la Premărie. Ei bine, unul dintre candidați, o respectabilă doamnă de altfel, Cameluța a lui Gavril, a fost în vizită la un colegiu din ăla privat din târgul Ieșilor și le-a explicat lor cum le va rezolva ea toate problemele la Minister, la IseJău, la Premărie și oriunde mai au nevoie. „Eu conduc în continuare politichia pe educație și la Minister, și peste tot. Cred că vă dați seama ce putere am?”, a spus Cameluța la întâlnirea cu pricina. Din dragoste pentru doamna de la PeSeDeu, babele bârfitoare îi transmit totuși să rămână cu picioarele pe pământ, că nici nu a călcat încă într-un scuipat de primar, darămite să mai câștige alegerile. La final, parcă ne aducem aminte de Bombonel Năstase și de zicala celebră pe care i-a spus-o Trăienel Băselu, pe care o adaptăm la situația existentă: „Cameluța, nici nu știi cât de mică începi să fii”. Nu ne referim aici la proporții, că nu ar fi elegant din partea babelor bârfitoare, ci la șansele de a câștiga fotoliul ăla de premare!

Comentarii
  • Pai decat Chirica pula mica care autorizeaza blocuri intre case….nai bine un profesor respectat ca domnia sa diamna Camelia Gavrila…chirica cand vorbeste parca se ineaca

  • Acuși vor apărea niște dezvăluiri erotice incredibile despre această rapandulă bătrână ce a copilărit în cartierul Copou.

Adauga un comentariu