Local

Campania împotriva Dianei Șoșoacă continuă! Senatorul de Iași, la BZI LIVE: „Se spune că pe 18 aprilie voi muri” – VIDEO

Publicat: 05 apr. 2024
_____ Vizualizări 35 Comentarii
Campania împotriva Dianei Șoșoacă continuă Senatorul de Iași la BZI LIVE Se spune că pe 18 aprilie voi muri - VIDEO
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a discutat la o nouă ediție BZI LIVE vineri, 5 aprilie 2024, despre cum va decurge campania pentru alegerile europarlamentare și locale. Președintele S.O.S. România a transmis că a fost amenințată cu moartea.

„Va fi cea mai cumplită campanie, ce e acum e doar începutul. Am primit avertizări că vor încerca să-mi facă o cheie, încă una. Să mă prindă şi să mă bage în închisoare. Am înţeles că pe anumite medii se spune că pe 18 aprilie Diana Șoșoacă va fi omorâtă. I-au trimis băiatului meu mesajul ăsta. Mori când vrea Dumnezeu, aia e. Poţi fi magnat, când ţi-e dat să mori, mori. Viaţa trebuie trăită şi mers înainte.

De asemenea, senatorul de Iași a discutat și despre mandatele lui Klaus Iohannis, în care nu a făcut nimic bun pentru poporul român.

„Cei 10 ani cu președintele Klaus Iohannis au fost nişte ani în care a făcut multe. Știți, mutul … cu pământul. La început am fost indusă în eroare, mai greşesc şi eu. Am zis că e un fraier, dar nu e deloc, băiatul ăsta joacă efectiv poker cu poporul român. A fost pus acolo special. Au făcut campanii prin care i-au făcut pe români să creadă că l-au prins pe Dumnezeu de-un picior. Că e neamţ, ordine şi disciplină. Am văzut eu în Germania cum e, nicio ordine și disciplină. Familia lui Iohannis nu trăieşte în România, e interesant. Nici n-au venit prea des în țară. Dosarele penale cu vânzarea de copii, cele 6 case nu se rezolvă. Se va ajunge la prescripţie. E interesant cum Iohannis pleacă în excursii foarte exotice cu soţia, o soţie care nu respecta niciun protocol pentru aşa zisa Prima Doamnă. Vom vedea în presă după europarlamentare lucruri teribile. Va fi cea mai criminală campanie electorală, cea mai mizerabilă, cu încălcări de dispoziţii procedurale din partea canalelor TV. Va fi criminal. Nici nu vreau să mă gândesc, vreau să termin cu semnăturile, să dorm şi eu, să stau 2 zile în linişte. Am înţeles că doar duminică am liber, de luni începe nebunia. La prezidenţiale vom avea o surpriză cumplită”, a transmis Diana Șoșoacă, la BZI LIVE.

Comentarii
  • Pr 18 aprilie draga nostra Diana vor muri dusmanii, cine sapa groapa altuia cade in ea. Victorie SOS, victorie Diana Sosoaca ! Te iubim

  • Doamnă senator…să nu aveți teamă. Dumnezeu va avea grijă de dumneavoastră și copii . Eu vă doresc numai bine indiferent de cum se vor încheia aceste alegeri .
    Sunteți frumoasă și inteligentă …eu așa vă văd. Sănătate și numai bine vă doresc .

  • Mda! E frumoasa , e desteapta !! Dar , exista intodeauna un dar , nu prea îi place ,,devreme acasa”. Daca ne luam NUMAI dupa numarul de mariaje a subiectului , spus abrupt pe romaneste , e cam curvuștina. In rest sanatate si apa multa la păpușoi!

  • @FunD. iana
    aprilie 6, 2024 la 12:23 pm

    nu e vorba de curvie, ca nu ai ce f*t* la ea. in primul rand e ditamai ursul si mai e si urata. e vorba ca nu se poate face casa buna cu ea. e mahalagioaica. e ca si cum te-ai lua cu o tiganca din obor.

  • @Anonim
    aprilie 6, 2024 la 11:27 am

    daca femeia asta de Nearderthal ti se pare frumoasa inseamna ca esti disperat rau dupa fofoloanca. asta e din aceeasi categorie cu fata lui Ana Maria Prodan (Sarah Dumitrescu) si Oana Roman, femei de Neaderthal.

  • mahalagioaica…. iar a mai scornit o fabulatie sa o creada numai ea… parvenita macedoanca.. e rea ca dictatorul paranoid….o aservita a bolsevicilor sa-i urmariti mimica si privirea nu numai cum urla cu toata gura cascata de zici ca i se rupe si in ce hal arata in loc sa mearga la investigatii pentru sanatate.
    Are la palmares trei casnicii ratate ca e imposibil de suportat… iar credulii…. cred ca ea le e salvatoarea….. la ce…. ca de nu muncesti nu te tine nimeni gratis si cu bani moka.
    Cine vrea mai multi bani sa munceasca mai mult nu vise

  • 15 comentarii au fost publicate de acelasi IDIOG DROGAT. Fit – ar ma – ta a dracului haimana care te – kkt , pr ma – ta si pe tine dracu sa va ia mizerie ce sunteti cu droguri , bautura ,fara munca o beliti toata ziua in acest ziar si spurcati pe toti. SPURCATULE MARS DE UNDE DRACU AI VENIT GUNOIULE.

  • 15 comentarii au fost publicate de acelasi IDIOG DROGAT. Fit – ar ma – ta a dracului haimana care te – kkt , pr ma – ta si pe tine dracu sa va ia mizerie ce sunteti cu droguri , bautura ,fara munca o beliti toata ziua in acest ziar si spurcati pe toti. SPURCATULE MARS DE UNDE DRACU AI VENIT GUNOIULE.

  • Hai siktir mai care faci statistica aici. VACA asta imi strica ziua cind ii vad poza in ziarul asta de kkt care se vinde pentru bani. Eu sunt sigur ca nici tu nu esti de partea acestui URANGUTAN dar te faci ca ii tii apararea ca sa te distrezi pe seama comentariilor altora. MHUIE SOSOACA NEBUNA

  • Fereasca Dumnezeu de boli psihice ,fereasca Dumnezeu de alcoolici si drogati, rezidurile societatii , ei nu apartin societatii normale ,ei traiesc in lumea lor intunecata . Asta – i nulitatea , infractorul care publica toata ziua comentarii penale in acest ziar , aici are deja 17 comentarii ,in alte articole la fel. Sa multumim bunului Dumnezeu ca noi ceilalti suntem oameni normali.

  • Tu ne faci voma cand citim mizeriile tale in acest ziar!!!! Daca iti strica ziua ziarul asta si Doamna Sosoaca nu mai intra boule pe acest ziar si vom fi ffff multumiti si linistiti. Respect pentru acest ziar si pentru Doamna Sosoaca!

  • Mama ,,superbei frumuseti” a fost maritata de 5 ori. Aschia nu sare departe de trunchi.Din cocos nu faci gaina nici din ……… gospodina

  • Ia’n spune mosu’! Stim ca ai carnetel. Dar de numarat? Mai ai numaratoarea(abacul) de la absolvire cl. a4’a? Sau folosesti betisoarele din strujeni?

  • Mâncăm colivă? Pe 18 aprilie? Bravo: colivă şi vodcă de pufoică rusească. Scăpăm de frumoasa, deşteapta, minunata, paraşuta, de senatoare reprezentativă pentru oraşul nostru

  • Cine a făcut-o senator de Iași ? Cum a ajuns balabusta asta mahalagioaică, fără pic de bun simț senator de Iași ? Mai are pretenția să candideze la primăria Iași, imbecila asta nu știe că Iașul este o capitală culturală a Moldovei, on oraș încărcat de cultură de unde provin foarte multe personalități, cum să ne reprezinte această sifilitică ?
    Nu înțeleg de ce mass media îi dă atenție de atâtea săptămâni pentru un singur subiect: cum și cât de mult se ceartă și se spurcă în public cu soțul șoșoacă (șoșoi înseamnă iepure în țigănește) – a băgat țigănia în politică !

  • 23 comentarii penale scrise de acelasi infractor IDIOT DROGAT. Oricum nu ne influenteaza cu nimic pe noi votantii SOS Romania. Mai tu nu stai bine in libertate ,se vede ca ceri puscarie si o vei avea,, te – am avertizat., continua cu calomniile si amenintarile .

  • lasati-i sa voteze Sosoaca, SOS nu ia mai mult de 5% nici la parlamentare, nici la prezidentiale. tot PSD PNL AUR USR iese.

  • Cum s-o fi pricopsit Iasiul cu asa o persoana ciudata in toate si care mai si considera orasul mosia lui muma-sa, dupa cum vorbeste despre el ?

Adauga un comentariu