BZI LIVE

LIVE VIDEO – Campania pentru alegerile parlamentare se apropie de final: pe 6 decembrie votăm deputații și senatorii care ne vor reprezenta în Parlamentul României! Petru Movilă, deputat PMP, revine la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 03 dec. 2020

Vineri, la ora 13:00, este ultima emisiune cu temă electorală înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie. Invitatul Roxanei Caraiman va fi deputatul PMP Petru Movilă, candidat pentru un nou mandat, pentru a discuta despre direcția pe care o va urma România în următorii patru ani.

De la ultimele alegeri legislative, din 2016, românii au asistat la căderi și demiteri de guverne, proteste, formațiuni politice în ascensiune, altele în declin și pandemie.

Despre criză economică și sanitară, reforma legislativă, susținerea cu 6% din PIB a educației în următorul buget și multe alte subiecte se va discuta în emisiunea BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu