Eveniment-Social

Campanie de sprijin a persoanelor, desfăşurată de Crucea Roșie Filiala Iaşi

Publicat: 23 mart. 2020

Având în vedere instituirea stării de urgență pe teritoriul României, ca urmare a epidemiei de coronavirus, precum și faptul că există numeroase persoane afectate la nivelul județului Iași, Crucea Roșie Filială Iași desfășoară în această perioadă o campanie de sprijin a persoanelor vulnerabile, colaborând cu Instituția Prefectului – Județul Iași și autoritățile publice locale.

Astfel, Crucea Roșie Filială Iași a distribuit:

1. În data de 15.03.2020 – un număr de 9 pachete alimentare Primăriei Comunei Ciortești. Distribuirea pachetelor a fost făcută în urma solicitării Primăriei Comunei Ciortești, urmând ca ele să ajungă la 9 familii aflate în autoizolare la domiciliu din cauza venirii unuia din membri din zona roșie Lombardia.

2. În data de 20.03.2020 – către Direcţia de Asistență Socială Iași – un număr de 92 de pachete alimentare şi 50 de pachete de igienă, urmând ca acestea să ajungă către persoane fără aparținători aflate în izolare pe raza Municipiului Iași.

3. În data de 20.03.2020 – către Primăria Orașului Târgu Frumos – un număr de 2 pachete alimentare și produse specifice hranei și igienei sugarului. Pachetele au fost solicitate de Primăria Orașului Târgu Frumos, urmând ca acestea să ajungă la cele 2 familii aflate în izolare la domiciliu pe raza Orașului Târgu Frumos.loading...

Adauga un comentariu