BZI LIVE

LIVE VIDEO – Campanie Electorală 2024! În Platoul BZI LIVE sunt invitați: prof. univ. dr. Silviu Gurlui, candidat AUR pentru Parlamentul European și Camelia Ciornia, candidat AUR pentru un fotoliu de consilier pentru CJI – FOTO

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Campanie Electorală 2024! Luni, 27 mai 2024 cu începere de la ora 14.00 în Platoul BZI LIVE sunt invitați speciali: prof. univ. dr. Silviu Gurlui (Facultatea de Fizică a Universității ”Alexandru Ion Cuza” (UAIC) din Iași) – candidat AUR pentru Parlamentul European (PE), legislatura 2024 – 2029 respectiv pe lista de la Consiliul Județean Iași (CJI) – poziția III și Camelia Ciornia, candidat AUR pentru un fotoliu de consilier – poziția a IV-a pentru CJI. Alături de cei doi vor fi abordate elemente și puncte-cheie ce țin de proiecte, soluții, investiții și strategii de dezvoltare, atât pentru municipiu, județ, regiune dar și de modul în care trebuie să fie reprezentați ieșenii, moldovenii și românii în PE.

Silviu Gurlui este profesor universitar doctor, fizician, conducător de doctorat, profesor invitat la mai multe universităţi de prestigiu din vest şi este reprezentant al României la Agenţia Spaţială Europeană, într-o misiune spaţială. A publicat peste 120 de lucrări cotate ISI, are un h-index egal cu 21 (indice h sau indicele Hirsch – în engleză h-index este un număr care indică productivitatea și impactul citărilor pentru publicațiile științifice ale unui autor) şi peste 1.400 de citări în reviste cotate ISI. Este invitat, zilnic, în presa naţională, ca specialist, în arii de de interes public, precum cercetare, învăţământ, poluare, securitate, mediu, climă, atmosfera terestră, etc. Profesorul Silviu Gurlui este mereu în mijlocul celor greu încercaţi, ajutându-i să treacă de dificultăţi, îndrumându-i, răspunzându-le zilnic zecilor de mesaje venite din toate colţurile ţării sau de peste hotare.

(Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, Executat de Global Impex Distribution, CMF europarlamentare: 41240016)

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu