Eveniment-Social

Campanie pentru rechizite școlare adresată copiilor din comuna Miroslava

Publicat: 02 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Campanie pentru rechizite școlare adresată copiilor din comuna Miroslava
O campanie pentru rechizite școlare, adresată copiilor din comuna Miroslava, și organizată de Asociația ROR, va avea loc  sâmbătă, 3 octombrie

O campanie pentru rechizite școlare, adresată copiilor din comuna Miroslava, și organizată de Asociația ROR, va avea loc  sâmbătă, 3 octombrie.

Prietenii și colaboratorii Asociației #ROR sunt invitați speciali la evenimentul „O toamnă altfel“. La eveniment vor participa Camelia Margareta Bogdanici- Profesor Universitar Doctor U.M.F.Gr.T. Popa Iași, Monica Silvia Tatarciuc -Profesor Universitar Doctor ,Decan-Facultatea de Medicină Dentară -U.M.F. Gr.T. Popa Iași, Lucian Burlea -Șef de lucrări -U.M.F. Gr.T.Popa,Iași , Fondator -Spitalul de Psihiatrie Socola, Elena Cigu -Conferențiar Universitar-U.A.I.C. Iași și Ioana Martu – Șef de lucrări -U.M.F. Gr.T.Popa ,Iași -medic stomatolog.

Campanie pentru rechizite școlare adresată copiilor din comuna Miroslava

„Pe fondul acestei pandemii, problemele din educație au devenit și mai evidente, iar situațiile dificile prin care trec copiii din medii defavorizate nu m-au lăsat indiferentă. Cu ajutorul Asociației ROR și prin intermediul evenimentului „O toamnă altfel”, ne propunem să strângem rechizite pentru 20 de copii din familii cu o posibilități materiale reduse din comuna Miroslava. Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns până acum inițiativei noastre. Au fost impresionat de multe reacții pozitive.

Trăim altfel de vremuri, o altfel de toamnă. Dar tocmai asta ne inspiră, ne face mai empatici și mai atenți la cei din jurul nostru. Să nu ne lăsăm descurajați, ci să căutăm în noi curajul de a merge mai departe, să găsim soluții, să ne adaptăm la noile schimbări.

Sperăm că acest proiect să fie un exemplu și să inspire și mai multe persoane să se implice și să schimbe ceva în comunitatea lor. Sunt mult mai mulți copii care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!”, a spus  Ioana Martu, medic stomatolog, sef de lucrări U.M.F.Gr.T.Popa.

„Mulțumesc tuturor celor care s- au implicat în organizarea evenimentului Asociatiei ROR, «O toamnă altfel»”, precizează Roxana Oana Rotaru, Președinte Asociația ROR.

Adauga un comentariu