Eveniment-Social

Campioana României la minifotbal, Old Boys București, învingătoare la Cupa Unirii. Ivacec Vaslui a câștigat Memorialul Mihai Dănilă

Publicat: 16 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Campioana României la minifotbal Old Boys București învingătoare la Cupa Unirii. Ivacec Vaslui a câștigat Memorialul Mihai Dănilă
Campioana României la minifotbal, Old Boys București, învingătoare la Cupa Unirii

Old Boys București, campioana națională en-titre la minifotbal, a câștigat ediția a 15-a a Cupei Unirii, competiție organizată la Iași, la sfârșitul săptămânii trecute, de către Asociația Județeană de Minifotbal Iași, în parteneriat cu Federația Română de Minifotbal, Primăria Municipiului Iași și Consiliul Local Iași.

În finala competiției, disputată la Magic Stadium, Old Boys București a învins formația Dacii Buzău cu scorul de 4-2 (4-1), prin golurile marcate de Vincene Toma (minutele 6 și 13), Barbu Gogdan (10) și Brașoveanu Andrei (18), respectiv Pușcă Mădălin (9) și Bobe Gabriel (36).

Medaliile de bronz au fost obținute de echipa ieșeană Lupii Negri, după 3-0 în finala mică cu Premier Iași.

Ivacec Vaslui a câștigat Memorialul Mihai Dănilă

Trofeul Memorialului ”Mihai Dănilă”, acordat celei mai bune echipe clasate pe locul 3 în grupe, care au disputat ulterior un miniturneu, a fost câștigat de echipa Ivacec Vaslui, după 3-1 în finală în fața unei alte formații vasluiene, Comstar.

Trofeul Fair-Play a fost acordat echipei Juventus Costișa.

La final, Dan Ștefan Cojocaru și Paul Costaș, oficialii Asociației Județene de Minifotbal, au acordat și câteva premii individuale, după cum urmează.

Cel mai bun portar: Răzvan Eftimie (Old Boys București)

Cel mai bun jucător: Bogdan Barbu (Old Boys București)

MVP-ul finalei: Gabriel Bobe (Dacii Buzău)

De asemenea, au primit diplome și trofee de merit arbitrii care au oficiat la acest turneu – Vlad Ciobanu, Gabriel Mihuleac (Iași), Daniel Mirea (București), Cristian Fliter (Buzău), Paul Tamas (Bistrița) și Stelian Slabu (Brașov), precum și observatorii Dan Trifan (Piatra Neamț) și Corneliu Groza (Iași).

Asistența medicală a fost asigurată de Marius Budescu și Corneliu Ibănescu, de la Serviciul de Ambulanță Iași.

”A fost un turneu reușit, cu meciuri spectaculoase și cu o învingătoare merituoasă. Campioana României la minifotbal, Old Boys București, a reușit să se impună la această a 15-a ediție, dovadă că nivelul competiției a fost unul ridicat. În premieră, echipele clasate pe locul 3 în fiecare grupă au luptat pentru un trofeu, Memorialul Mihai Dănilă, iar în finală au ajuns două echipe din Vaslui. Toate echipele participante s-au simțit bine la Iași și le așteptăm și la ediția de anul viitor a acestei competiții de tradiție pentru minifotbalul românesc”, a declarat la final Dan Ștefan Cojocaru.

La rândul său, Paul Costaș a declarat: ”A fost o ediție spectaculoasă, cu echipe puternice la start, dovadă că trofeul a fost câștigat chiar de către campioana României. Felicitări campioanei, dar și finalistei pentru turneul foarte bun făcut la Iași! De asemenea, felicitări pentru Fair-Play-ul arătat echipei Juventus Costișa, care a și primit acest premiu. Mulțumim tuturor echipelor pentru participare, precum și partenerilor media pentru susținere”.

Adauga un comentariu