Magazin

Campionatul Mondial de Fotbal dă start și campionatului de ponturi pariuri

Publicat: 24 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Campionatul Mondial de Fotbal dă start și campionatului de ponturi pariuri

Unul din cele mai așteptate evenimente sportive este incontestabil Campionatul Mondial de Fotbal. Ediția din acest este în plină desfășurare în Qatar. Pentru pasionații de fotbal și mai ales de ponturi, evenimentele parte din campionat vin la pachet cu plăcerea jocului altfel.

Mai ales acum când sunt atât de multe portaluri cu și despre ponturi pariuri este păcat să ratați acest gen de activitate. Munca vă este înjumătățită mai ales din prisma faptului că aveți la îndemână surse de informare. Pentru a paria efectiv este de ajuns să vă faceți un cont, trecând de toate etapele de validare. O primă depunere o veți face, destul de mult probabil, constând în sume mici. Sunt și bonusuri de bun venit pe care să le revendicați.

Ponturi și pronosticuri pentru meciurile actuale și viitoare

Să plasați un pariu înseamnă mai întâi de toate să faceți o muncă de cercetare și să aflați mai multe despre echipe, motivația acestora, componența, antrenor și condițiile de joc sau istoricul meciurilor pe care echipele în cauză îl are.

Sunteți în căutare de ponturi si pariuri meciuri Campionatul Mondial? Portalul Ponturi și Pariuri vă este alături. Iată și câteva sugestii:

  • Brazilia este campioană de 5 ori așadar este una din favoritele din această ediție.
  • O echipă din Europa este destul de mult probabil să câștige Cupa Mondială, dat fiind că în ultimele ediții doar echipe din Europa au câștigat.
  • Una din cele mai interesante confruntări este grupa H, Portugalia, Uruguay, Ghana și Coreea de Sud. Destul de mult probabil că Portugalia va câștiga.

Câteva detalii de bază de știut!

Campionatul Mondial ediția 2022 a început deja cu meciul dintre Qatar și Ecuador, din Grupa A. Sunt în total 32 de echipe din toate continentele. Începând cu anul 2026 vor fi 48 de echipe.

Meciurile sunt transmise pe postul național. Cele 213 echipe din toată lumea se luptă pentru calificare. În turneul final vor fi 32 de echipe.

Dacă sunteți curioși să știți cine a câștigat Cupa Mondială până acum este de precizat că vorbim despre Brazilia și recordul său de 5 dați, pe locul doi este Germania, urmată de Italia care deține 4 trofee în palmares.

Alăturați-vă comunității Ponturi și Pariuri

Lumea preferă pariurile sportive mai întâi de toate prin prisma pasiunii pentru fotbal. Așadar îndemnul de a descoperi portalul ponturisipariuri.com vine la fix. Aici veți găsi o comunitate cu interese comune, aveți la îndemână istoric, ponturi de la cei cu experienă de asemenea. În plus, veți găsi și calea mai scurtă către diverse case de pariuri și ofertele lor. O secțiune specială este dedicată și ofertelor astfel încât fie sunteți începători sau nu să aveți parte de informație bună.

Live, competiții, cazino sau altceva ce vă interesează din lumea aceasta a pariurilor aici găsiți, totul la un click distanță. Știm, e greu să țineți pasul cu tot calendarul de evenimente, dar iată că un singur portal vă ține la curent cu tot ce se întâmplă cu acest mare eveniment sportiv.

Adauga un comentariu