Sport

Campionatul Spaniei are șanse mari să se reia în următoarele săptămâni! Anunțul care dă speranțe

Publicat: 04 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Campionatul Spaniei are șanse mari să se reia în următoarele săptămâni Anunțul care dă speranțe

Pedro Sanchez, Premierul Spaniei, a anunțat că La Liga se va relua în perioada următoare, Federația și Liga urmând să decidă o dată exactă. Efectele pandemiei de coronavirus asupra activităților sportive par că se apropie de final și, după ce multe dintre cluburile din Spania și Germania au reluat deja antrenamentele, primele meciuri oficiale au șanse să se dispute în următoarele săptămâni.

La Liga se reia „în curând”

Premierul Spaniei transmite că Federația și Liga Profesionistă vor avea ultimul cuvânt în privința reluării fotbalului, după ce Guvernul a permis deja restartul antrenamentelor.

„Sperăm că Federația și Liga vor lua o decizie finală în curând. Noi deja am permis reluarea antrenamentelor individuale pentru cluburile sportive și sperăm ca reluarea meciurilor oficiale să fie realizată cât mai curând, dar, din păcate, este clar că vom putea urmări jocurile de la televizor, nu din tribune”, a declarat Pedro Sanchez în cadrul unei conferințe de presă.

Ultimul meci oficial din La Liga s-a disputat pe 10 martie, când Real Sociedad a învins cu 2-1 Eibar, într-o partidă restanță din etapa 24.
În momentul suspendării fotbalului spaniol, Barcelona și Real Madrid erau despărțite în vârful clasamentului de două puncte, iar Sevilla și Sociedad ocupau ultimele două poziții de Champions League.

Adauga un comentariu