BZI LIVE

LIVE VIDEO – Campionii Mariana și Ionuț Pârju, atleți veterani, sunt la BZI LIVE și vorbesc despre performanța în sport! – FOTO

Publicat: 27 sept. 2021

Marți, 28 septembrie 2021, de la ora 11:30, în studioul BZI LIVE sunt prezenți campionii Mariana și Ionuț Pârju, atleți Master la CS Politehnica Iași. Invitații Roxanei Caraiman vor discuta despre pasiunea pentru sport și performanța în atletism. Mariana și Ionuț au impresionat la cea de-a XXX-a ediție a Campionatelor Balcanice de atletism în aer liber pentru veterani (Masters) din Albania unde au obținut împreună nouă medalii. Atleta Mariana Pârju a cucerit patru medalii de aur la categoria de vârstă F50 iar soțul acesteia, Ionuț Pârju, a adus la Iași aurul cu ștafeta balcanică și două medalii de argint la categoria de vârstă M35.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu