Eveniment-Social

Când primesc bursele și cum plătesc taxele studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași

Publicat: 28 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Când primesc bursele și cum plătesc taxele studenții Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași

Noi informații așteptate de studenții Universității Tehnice – TUIAȘI „Gheorghe Asachi” din Iași. Acestea sunt legate de plata burselor, dar și de achitarea taxelor de studiu. Nu în ultimul rând, cei care au fost cazați în căminele instituției nu vor plăti taxa în perioada pandemiei de COVID-19

Informații așteptate de studenții Universității Tehnice (TUIAȘI) „Gheorghe Asachi” din Iași. Acestea sunt legate de plata burselor, dar și de achitarea taxelor de studiu. Nu în ultimul rând, cei care au fost cazați în căminele instituției nu vor plăti taxa în perioada pandemiei de COVID-19. Astfel, bursele aferente lunii aprilie 2020 vor fi virate pe cardurile studenților joi, 30 aprilie. Acestea vor fi acordate pentru 30 de zile, aferente perioadei 1 – 30 aprilie, conform structurii anului universitar 2019 – 2020.

„Bursele sunt virate conform graficului normal. Pe luna aceasta, vor intra în conturile lor, săptămâna aceasta, joi, 20 aprilie. Pe de altă parte, taxele de studiu se plătesc normal, fără modificări. Parcursul didactic a fost cel firesc, inclusiv în sistemul on-line. Pe de altă parte, pentru cei cazați în căminele noastre, taxa va fi achitată doar pentru perioada în care au locuit. Cât au fost și sunt închise căminele pe timpul pandemiei de COVID-19, studenții nu vor plăti”, a precizat prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul TUIAȘI.

Adauga un comentariu