Magazin

Cand sa alegi un apartament in regim hotelier in locul unui hotel?

Publicat: 18 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cand sa alegi un apartament in regim hotelier in locul unui hotel

Alegerea unui apartament in regim hotelier pe termen lung este o optiune excelenta in foarte multe situatii. Indiferent daca iti planifici vacanta sau trebuie sa te muti in alt oras pentru cateva luni pentru a realiza un proiect, poti alege intre inchirierea unei camere de hotel sau inchirierea unui apartament mobilat. Apartamentele in regim hotelier devin din ce in ce mai populare pentru calatorii din intreaga lume si iata si cateva motive pentru care acestea sunt intr-adevar o alegere excelenta.

Avantajele inchirierii unui apartament in regim hotelier

Sa incepem cu aspectele evidente: intr-un apartament inchiriat in regim hotelier esti propriul tau stapan. In noua casa temporara, beneficiezi de libertate si de mai multa flexibilitate in viata de zi cu zi. Bucataria este complet utilata si gata de utilizare. Nu trebuie sa cobori pentru a lua ceva de mancare si nu deranjeaza pe nimeni ca porti pijamale daca iesi pe hol. De asemenea, vei avea mai mult spatiu pentru a te relaxa si a te simti confortabil.

Un alt lucru grozav este ca nu trebuie sa renunti la toate facilitatile de servicii oferite de hoteluri. In majoritatea cazurilor, poti rezerva serviciile de care ai nevoie impreuna cu apartamentul – cum ar fi spalatoria, menajul sau cumparaturile. Prin urmare daca te gandesti sa inchiriezi un apartament in regim hotelier, ai facut cea mai buna alegere si te vei bucura cu siguranta de o vacanta de neuitat, fara sa fie nevoie sa iti faci griji cu privire la costurile mari practicate de hoteluri sau la intimitatea si confortul tau. Oferta este cu siguranta suficient de variata astfel incat sa poti obtine apartamentul dorit, care sa corespunda cerintelor tale si ale grupului cu care calatoresti. In functie de dimensiunea grupului, poti alege garsoniere sau apartamente.

Aceste apartamente sunt, de asemenea, mai ieftine in medie decat camerele de hotel. Inchirierea unui apartament in regim hotelier pentru o luna sau mai mult poate costa cu pana la 40% mai putin decat o camera de hotel. Daca intentionezi sa petreci o perioada mai mare de timp intr-un astfel de loc, apartamentele sunt cu siguranta mai rentabile decat hotelurile.

Iar astazi a devenit mai usor ca oricand sa rezervi un apartament in regim hotelier de acasa. Site-uri diverse reprezinta marea piata online de apartamente care pot fi inchiriate pe termen mai scurt sau mai lung, experienta de rezervare online fiind perfecta pentru toate tipurile de clienti.

Te simti ca acasa

A avea la dispozitie un apartament complet mobilat si utilat inseamna ca si in vacanta te poti simti ca acasa, beneficiind de toate utilitatile necesare. Nu trebuie sa faci decat cateva cumparaturi si te poti apuca de gatit ca acasa, iar cheltuielile alocate mancarii scad in mod semnificativ comparativ cu inchirierea unei camera de hotel unde nu ai posibilitatea de a face acest lucru. Daca nu vrei sa stai cu stresul gatitului si in concedii, poti face mancaruri rapide sau poti comanda mancarea de la restaurant si sa o savurezi in liniste, alaturi de partenerii de concediu.

 

Adauga un comentariu