Actualitate

Când va funcţiona site-ul IMM INVEST. Florin Cîțu a făcut anunţul

Publicat: 24 apr. 2020

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, anunță că săptămâna viitoare, site-ul IMM INVEST va funcționa. Cîțu adăuga că „începând de azi la orice program pentru dezvoltarea României pe care îl inițiez și care este aprobat de guvern iar după aceea este contestant și anulat în Parlament de votul PSD, voi prezenta un anunț pe care orice persoană care accesează programul respectiv să-l citească”.

„Ciolacu vrea România în criză!

Am fost informat de instituțiile abilitate că noua formă a site-ul IMM INVEST, pe care înțeleg că nu o mai poate ataca nimeni, o să fie gata săptămâna viitoare.

Având în vedere că:

– timp de o lună de zile toate propunerile mele pentru salvarea economiei au fost atacate public și respinse în parlament de PSD.

– am promis tuturor transparență și profesionalism

Am luat următoarea decizie.

Începând de azi la orice program pentru dezvoltarea României pe care îl inițiez și care este aprobat de guvern iar după aceea este contestant și anulat în Parlament de votul PSD, voi prezenta un anunț pe care orice persoană care accesează programul respectiv să-l citească.

Romanii trebuie să știe adevărul!

Că să fie mai clar, site-ul IMM INVEST o să fie lansat săptămâna viitoare şi se va deschide cu anunțul din cartolina atașată.

Am fost informat de specialiști că este foarte probabil că site-ul să fie accesat de cel puțin 4 milioane de oameni în prima oră.

#RomaniiTrebuieSaStie”, se arată pe pagina de Facebook a lui Florin Cîțu.

Adauga un comentariu