Sport

Când vor putea reveni suporterii în tribune? Anunțul ministrului Sportului

Publicat: 05 mai 2020

Activitățile sportive vor fi reluate pe teritoriul României în perioada următoare, însă momentul în care stadioanele vor fi din nou populate de spectatori va întârzia.
Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, recunoaște că este puțin probabil ca în următoarele luni să fie permis accesul spectatorilor în stadioanele din România.

Fotbal fără suporteri în următoarele luni

„Evident că meciurile cu spectatori vor fi reluate mult, mult mai târziu, altfel nu am putea păstra distanțarea socială. Sportivii au nevoie de spectatori, dar trebuie să avem o înțelegere, nu poți controla modul de aranjare a 5.000 de persoane într-un stadion. Probabil că vor trebui să treacă luni bune până la momentul revenii spectatorilor pe stadion”, a declarat Ionuț Stroe.

Ultima partidă cu spectatori în tribune din Liga I s-a desfășurat în urmă cu aproape două luni, pe 7 martie, când Poli Iași a învins, în Copou, Dinamo cu 1-0, în runda a doua din play-out.
Universitatea Craiova pare a fi echipa cel mai dezavantajată de disputarea partidelor cu tribunele goale. Echipa antrenată de Corneliu Papură a înregistrat o medie de peste 13.000 de fani pe meci, la mare distanță de ocupanta poziției secunde într-o astfel de ierarhie, FCSB, cu 6.000 de suporteri pe meci în medie

Adauga un comentariu