Actualitate

Candidat surpriză la Primăria Capitalei: Traian Băsescu ar putea candida

Publicat: 18 feb. 2020

Marea surpriză înainte de alegerile locale din acest an. Traian Băsescu ar putea candida pentru Primăria Municipiului București.

”Este o variantă de luat în calcul candidatura președintelui Traian Băsescu, mai cu seamă că este, în continuare, omul care știe foarte bine ce proiecte au fost lăsate la Capitală, care este stadiul lor astăzi și ce trebuie făcut pentru Capitală. Nu cred că avem, în momentul de față, prea mulți candidați care au idee despre ce trebuie făcut la Capitală. Nu este o variantă care trebuie exclusă candidatura președintelui Băsescu”, a declarat Ioana Constantin, de la PMP.

”PMP a explicat foarte clar că există doar două scenarii în care Bucureștiul poate fi eliberat de sub administrațiile PSD. Un scenariu era cel al alegerilor în două tururi de scrutin, care a fost dinamitat, sacrificat. Al doilea era și este în continuare cel al candidatului unic pe partea dreaptă. Noi, în continuare, milităm pentru această variantă a unui candidat unic” a mai spus Ioana Constantin.

Conform unui sondaj CURS, Traian Băsescu ar fi considerat un primar bun pentru București în proporție de 29%, aflându-se pe al doilea lor după Gabriela Firea, care are un procent de 40%.

Totuși, acum Traian Băsescu îl susține pe Nicușor Dan, conform propriilor declarații. El își condiționează candidatura de decizia instanței în dosarul în care este acuzat că a colaborat cu Securitatea sub numele ”Petrov”.

Adauga un comentariu